51N4E en Office in lijstje van 10 meest innovatieve gebouwen van gerenommeerd architectuurtijdschrift Log

Conferentie In Pursuit of Architecture, NY
Het gerenommeerde architectuurtijdschrift Log en het Museum of Modern Art (New York) roept de TID tower van 51N4E architecten en Villa Buggenhout van Office Kersten Geers David Van Severen uit tot meest innoverende gebouwen (jonger dan 10 jaar). 
Christoph Grafe (directeur VAi) praat er over met Sara Engelen van de krant De Morgen. U kan het volledige interview 'Gouden generatie van Belgische architectuur' nalezen op de website van het VAi indien u zich eerst gratis registreert.  

De acht andere bureaus zijn: Barkow Leibinger (Berlin), C+S architects (Treviso), LAN (Paris), MOS (New York City), Neil M. Denari Architects (Los Angeles), Preston Scott Cohen (Cambridge), Reiser + Umemoto (New York City) en UNStudio (Amsterdam). 
Tijdens de conferentie 'In pursuit of Architecture' over de fysische en de conceptuele uitdagingen rond het maken van architectuur komen de 10 bureaus aan het woord. De conferentie vindt plaats op 21 september 2013 in het Museum of Modern Art in New York. De conferentie wordt gehouden in het kader van het tienjarig bestaan van het architectuurtijdschrift Log. 


Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners