Bouwmeesters

Activiteit
Het Vlaams Architectuurinstituut toont de resultaten van een selectie van de BWMSTR Labels in de wandelgangen van deSingel. Wat kan je verwachten?
Activiteit
In 2015 lanceerde het collectief We kopen samen den Oudaan een oproep om de Oudaan, de Antwerpse politietoren, te kopen.
Activiteit
Team Vlaams Bouwmeester organiseert op 11 juni een gespreksavond in het Atelier Bouwmeester. Met het debat wordt de aftrap gegeven voor een publieksprogramma naar aanleiding van 20 jaar bouwmeesterschap.
Nieuws
De Gentse Stadsbouwmeester heeft de 20 ontwerpteams bekendgemaakt die in de running zijn om vier grote architectuuropdrachten in Gent te mogen uitvoeren.
Nieuws
Om initiatieven van de Stadsbouwmeester Gent beter bekend te maken, start de Stadsbouwmeester in november met een nieuwsbrief.
Activiteit
Van 23 februari tot 1 maart zet het team BMA de deuren van zijn kantoren wagenwijd open voor iedereen die het team graag eens wil volgen in zijn dagelijkse werk.
Boek
In de beleidsnota '2016-2020 Atypische stadbouwmeester' licht Christian Rapp zijn visie op de ruimtelijke kwaliteit toe en legt hij de ruimtelijke prioriteiten vast voor de toekomstige ontwikkeling van de stad.
Nieuws
Vorige week stelde Antwerps stadsbouwmeester Christian Rapp zijn beleidsnota ‘2016-2020 Atypische stadsbouwmeester’ voor.
Nieuws
Peter Vanden Abeele wordt de eerste stadsbouwmeester van Gent. Hij zal ook de nieuwe Kwaliteitskamer Gent voorzitten.
Krantenartikel
De bouwpromotoren hebben een punt als ze gefrustreerd zijn over lokale besturen, zegt de Vlaamse Bouwmeester. 'Sommige gemeenten zijn niet mee.'

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub