1 op 1 architectuur / ZED architecten

Datum: 

13.06.2009, 11:00 tot 16:00

Locatie: 

Hof ten Bos

Het VAi brengt het werk van jonge architecten op verschillende manieren onder de aandacht. De diversiteit van de architectuurpraktijk tonen en duiden is de eerste stap in een gesprek over architectuur. Jonge architectuurbureaus spelen hierin een prikkelende rol.

In 2009 stellen we een eenvoudig en direct format voor: het bezoek aan het in gebruik genomen gebouw met de ontwerpers. Een 1 op 1 beleving, een haptische ervaring, waarbij kennis over aanpak en proces doorgeven, maar ook dialoog en kritiek opwekken, het doel zijn. Zoals steeds gaat ons engagement gepaard met een schrijfopdracht aan een jonge architectuurcriticus. Want hoe de jonge generatie zich verhoudt tot het discours is eveneens een interessante toetssteen.

Zaterdag 13 juni, bezoek aan de uitbreiding van het internaat Hof ten Bos (Brasschaat), door ZED architecten.

Afspraak telkens stipt om 11u00, op het aangegeven adres. Inschrijven en reservatie noodzakelijk en mogelijk tot de donderdagavond voor het bezoek. Aantal deelnemers beperkt tot maximaal 35 personen. De reservatie gebeurt via het emailadres info@vai.be. Exact adres en wegbeschrijving worden per e-mail verstuurd naar de deelnemers.

internaat Hof ten Bos, ZED architecten, © Michael Delausnay

Datum: 

13.06.2009, 11:00 tot 16:00

Locatie: 

Hof ten Bos

Architect: 

Organisator: 

Vlaams Architectuurinstituut

Postcode: 

2930

Gemeente: 

Brasschaat

Contactpersoon: 

Lieven De Boeck - Jorg De Vriese

Info tel: 

+ 32 3 242 89 70

Info e-mail: 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub