4/4 Duurzaam Bouwen = Toekomstgericht Bouwen / Lezing door Edith Wouters (Teema architecten)

Datum: 

04.04.2013, 20:00

Locatie: 

Infocentrum Kamp C

Edith Wouters van Teema architecten screent verschillende types van projecten op duurzaamheid: van een passiefwoning in een verkaveling over lage-energiewoningen in de stad tot verblijfsrecreatieve projecten op het platteland. 
Ze is op 4 april te gast in het Klimaatcafé op Kamp C. Zij geeft deze lezing in het kader van de reeks 'Duurzaam Bouwen = Toekomstgericht bouwen?', georganiseerd door Kamp C, VAi, NAV en Ar-Tur.

Teema architecten stond in voor het ontwerp voor de passiefschooluitbreiding van het GTI in Londerzeel. Aan de andere kant van het spectrum is er de bewuste keuze voor het leven en werken in beschermd erfgoed, uit tijden toen duurzaamheid nog vooral betrekking had op de constructie. In de lezing screent Teema verschillende types van projecten op duurzaamheid: van een passiefwoning in een verkaveling over lage-energiewoningen in de stad tot verblijfsrecreatieve projecten op het platteland. Een reality-check van een architectuurportefeuille.

Praktisch:
De lezing vindt plaats op 7 maart om 20u00 in de cafetaria van het infocentrum en duurt ongeveer anderhalf uur. Daarna is er ruimte voor debat.
Inkom is 5 euro per persoon, ter plaatse te betalen. Deuren openen om 19 uur.
Gelieve uw deelname aan de lezing te bevestigen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

(c) teema architecten

Datum: 

04.04.2013, 20:00

Locatie: 

Infocentrum Kamp C

Architect: 

Organisator: 

Kamp C, VAi, NAV en Ar-Tur

Straat: 

Britselaan 20

Postcode: 

2260

Gemeente: 

Westerlo

Info tel: 

+32 (0)14 27 96 50

Info e-mail: 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub