Architectuurwandeling / De Hoge Rielen

Datum: 

28.01.2018, 10:30

Locatie: 

De Hoge Rielen

Ar-tur en de Hoge Rielen organiseren op 28 januari een architectuurwandeling door domein de Hoge Rielen als deel van de tweede editie van het festival WinterWarm.

Je komt meer te weten over het masterplan van het domein, waarin de relatie met het militaire verleden, de toekomst van het domein en het Kempische landschap centraal staan. We bezoeken ook Hostel Wadi, een ontwerp dat volledig opgaat in de natuur. Net als het masterplan ontworpen door de Italiaanse architectenstudio Secchi-Viganò. Verder bekijken we onder meer het entreepaviljoen van Huiswerk Architecten en de kampeerloodsen van TEEMA architecten.

In januari en februari kan je in de bossen van de Hoge Rielen wonderlijke voorstellingen en concerten meemaken tijdens de tweede editie van ‘WinterWarm’. Een festival van de Warande in samenwerking met de Hoge Rielen.

Wegens groot succes van de architectuurwandeling in 2017, organiseren Ar-Tur en de Hoge Rielen deze dit jaar opnieuw. Je kunt de architectuurwandeling ook op maat boeken voor een groep, zie hiervoor de website van de Hoge Rielen.

Zondag 28 januari 2018, 10u30 – 12u30
De Hoge Rielen, Molenstraat 62, Kasterlee
Tickets: € 5,50. Koop hier je ticket via de Warande.

Datum: 

28.01.2018, 10:30

Locatie: 

De Hoge Rielen

Gemeente: 

Kasterlee

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners