Boekpresentatie en expo / Kempenatlas

Datum: 

15.09.2017, 19:30

Locatie: 

de Warande

Ar-Tur en provinciaal cultuurhuis de Warande organiseren op 15 september de boekpresentatie en de opening van de tentoonstelling 'Kempenatlas. Het geheugen en de toekomst van een regio'.

De Kempenatlas brengt de Antwerpse Kempen voor het eerst grondig in kaart. Als boek en tentoonstelling. Twaalf thematische kaarten geven een inzicht in de ruimtelijke ontwikkeling en de toekomstmogelijkheden van de regio. Vele foto’s en archiefbeelden van archetypische plekken tonen de Kempen in al hun facetten. Het werk van kunstenaars Karl Philips, Chloé Dierckx, Sofie Van der Linden en Filip Dujardin toont verborgen zaken zoals vergeten handelsroutes, persoonlijke geschiedenissen en mentale ruimtes.

De Kempenatlas is hét referentiewerk en een inspiratiebron voor iedereen die mee de schouders wil zetten onder een duurzame toekomst voor de regio.

Gelieve je komst te bevestigen voor 8 september via Lisa.Maes@warande.be. Het gesprek in de Tuinzaal tussen 19.30 en 20.30 uur kent een beperkte capaciteit, vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Meer info op de website van Ar-Tur

Datum: 

15.09.2017, 19:30

Locatie: 

de Warande

Straat: 

Warandestraat 42

Postcode: 

2300

Gemeente: 

Turnhout

Trefwoorden: 

Corporate sponsors

Retail Estates

Project sponsors

Cultural partners