Congres en Forum Publieke Ruimte 2018

Datum: 

12.03.2018, 13:00 tot 13.03.2018, 18:00

Locatie: 

ICC Gent

Na vier succesvolle edities in Brussel en Mechelen wordt Gent vanaf 2018 de thuisbasis voor het Congres en Forum Publieke Ruimte. Net als Mechelen is de Arteveldestad toonaangevend in Vlaanderen op het vlak van openbare ruimte. Wie graag eerst het terrein grondig verkent, kan tijdens het voorcongres op 12 maart deelnemen aan wandel-, fiets- en busexcursies in en rond Gent georganiseerd door Infopunt Publieke Ruimte, de Stad Gent en de Vlaamse Landmaatschappij.

Het congres Publieke Ruimte zelf met complementaire vakbeurs vindt plaats op 13 maart in het International Convention Center (ICC). Een uitgebreid programma laat de deelnemers toe zich te verdiepen in alle aspecten van openbare ruimte: mobiliteit, welzijn en gezondheid, jeugd, ruimte en landschap, groen en milieu, energie en klimaat enzovoort.

Als deelnemer stel je een programma op maat samen uit het brede aanbod aan lezingen, workshops, rondetafelgesprekken en demonstraties. Toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland bieden je nieuwe en vernieuwende perspectieven op openbare ruimte.

Een uitgebreid randprogramma zorgt ervoor dat je je ook buiten het congres niet verveelt. Bezoek bijvoorbeeld een pop-uparboretum, vakgerelateerde filmvoorstellingen, een bomenwandeling in het Citadelpark, spelactiviteiten, een tentoonstelling, postermuur, kunstwerken en straattheater. Dit alles en meer bieden een dertigtal ondernemingen en organisaties je aan op het Forum Publieke Ruimte.

Meer info en inschrijven via www.congrespubliekeruimte.info

Datum: 

12.03.2018, 13:00 tot 13.03.2018, 18:00

Locatie: 

ICC Gent

Organisator: 

Infopunt Publieke Ruimte en partners

Straat: 

Van Rysselberghedreef 2

Postcode: 

9000

Gemeente: 

Gent

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners

hier niet aan komen aub