De Schatkamer van Dom Hans van der Laan

Datum: 

16.03.2019, 10:30 tot 14:30

Locatie: 

Lumière (Maastricht)

De Van der Laan Stichting organiseert op 16 maart, samen met Bureau Europa Maastricht en het Vlaams Architectuurinstituut, de presentatie van het project ‘De Schatkamer van Dom Hans van der Laan’.

In 2017 organiseerde het Vlaams Architectuurinstituuut in deSingel de zeer succesvolle tentoonstelling Dom Hans van der Laan. Een huis voor de geest onder curatie van Caroline Voet over theorie, context en werken van Dom Hans van der Laan. Daarna zijn middelen beschikbaar gekomen van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Stimuleringsfonds voor de Creative Industrie om theorie en werk van Dom Hans van der Laan beter te ontsluiten en toegankelijk te maken. De Van der Laan Stichting heeft daartoe opdracht verstrekt aan Prof. dr. Caroline Voet in samenwerking met webdesigners Mathieu Serruys.

Op 16 maart 2019 presenteert Caroline Voet het resultaat van dit digitale Schatkamer-project en gaat in gesprek en reflectie daarover met architect Jo Coenen onder leiding van Saskia van Stein, directeur Bureau Europa.

Aanmelden via info@vanderlaanstichting.nl uiterlijk 9 maart is noodzakelijk in verband met de beperkte beschikbaarheid van plaatsen en de catering.

Na afloop is er gelegenheid na te praten en een eenvoudige lunch te gebruiken. Kosten deelname en lunch € 25,- graag vooraf overmaken op bankrekening NL10 RABO 0135675618, ten name van van ‘Vrienden Van der Laan Stichting’.

Download hier de tekst en het programma (pdf).

Meer info op de website van de Van der Laan Stichting

Datum: 

16.03.2019, 10:30 tot 14:30

Locatie: 

Lumière (Maastricht)

Architect: 

Organisator: 

Van der Laan Stichting i.s.m. Bureau Europa Maastricht en het Vlaams Architectuurinstituut

Straat: 

Bassin 88

Postcode: 

6211

Postcode letters: 

AK

Gemeente: 

Maastricht

Land: 

Nederland

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub