Installatie | Looking At / Listening To Architecture Critique Today

Datum: 

28.06.2018, 14:00 tot 22:00

Locatie: 

De Republiek

Naar aanleiding van de publicatie Architectuurboek Vlaanderen N°13. Dit is een mosterdfabriek toont het Vlaams Architectuurinstituut op 28 juni een installatie rond de verschillende vormen van architectuurkritiek. Hoe verhoudt het boek zich als kritisch instrument tegenover het tijdschrift? Wat zijn de mogelijkheden van grafische media als film en fotografie? Welke meerwaarde biedt een relatief nieuw medium als de podcast? Looking At / Listening To Architecture Critique Today zet deze vormen van architectuurkritiek tegenover elkaar om zowel onderlinge verbanden als kwalitatieve verschillen te bespeuren.   

De installatie is enkel te bezichtigen op 28 juni, tussen 14u en 22u. Om 20u vindt Speaking Of Architecture Critique Today plaats, een gesprek over de verschillende media waarin architectuurkritiek wordt bedreven.

Gratis toegankelijk

TIP: Meer weten over de verschillende vormen van architectuurkritiek? Schuif dan aan bij het gesprek Speaking Of Architecture Critique Today op 28 juni om 20u in De Republiek in Brugge.


De installatie Looking At / Listening To: Architecture Critique Today maakt deel uit van het programma van Triënnale Brugge.

Datum: 

28.06.2018, 14:00 tot 22:00

Locatie: 

De Republiek

Organisator: 

Vlaams Architectuurinstituut

Straat: 

Sint-Jakobsstraat 36

Postcode: 

8000

Gemeente: 

Brugge

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners