Lezing / Jan Liesegang - Raumlabor

Datum: 

17.04.2018, 20:00

Locatie: 

Paleis voor Schone Kunsten

Triënnale Brugge, A+ en Bozar organiseren op 17 april een lezing door Jan Liesegang van het Berlijnse collectief raumlabor. De lezing kadert binnen hun project voor Triënnale Brugge 2018: House of Time. 

Raumlabor is eind jaren negentig opgericht door de architecten Markus Bader, Jan Liesegang, Christof Mayer en Andrea Hofmann vanuit het gedeelde ideaal om publieke ruimtes niet alleen gebruiksvriendelijker, maar vooral ook humaner te maken. Met een blik naar de utopische visie uit de jaren zestig en zeventig, focussen ze op projecten die de samenleving ten goede kunnen komen en de leefkwaliteit ervan kunnen verhogen.

Voor Triënnale Brugge 2018 | Liquid City – Vloeibare Stad werken ze aan een project in de historische binnenstad: House of Time; een site die geherprogrammeerd en geactiveerd wordt tot een ontmoetings- en productieplek door en voor jongeren. Raumlabor wil hiermee het individualisme doorbreken en de lokale jeugd als gemeenschap naar een oplossing laten zoeken voor hun sociale en maatschappelijke problemen, dit via kunst en architectuur.

Lezing in het Engels.

Meer info | tickets via Bozar

Datum: 

17.04.2018, 20:00

Locatie: 

Paleis voor Schone Kunsten

Organisator: 

A+ en Bozar i.s.m. Triënnale Brugge

Straat: 

Ravensteinstraat 23

Postcode: 

1000

Gemeente: 

Brussel

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub