Provincie Antwerpen lanceert geWOONtebreker

Datum: 

25.04.2017,
13:00 tot 19:00

Locatie: 

Utopolis Turnhout

Welke woongewoonten moeten we nu doorbreken voor het wonen van de toekomst? Op 25 april lanceert Provincie Antwerpen het project geWOONtebreker.

Hoe kunnen wonen en zorg beter op elkaar afgestemd worden? Hoe behoud je als gemeente je eigenheid bij een oprukkende verstedelijking? Hoe kwalitatief wonen met een hogere densiteit?

Uitdagingen die een mentale shift vragen, een breuk met onze huidige woongewoonten. Via het project geWOONtebreker zoekt de provincie Antwerpen het uit. Ar-Tur is partner in dit traject. Op 25 april wordt geWOONtebreker gelanceerd.

Malle, Nijlen, Westerlo en Wijnegem sprongen al mee op de kar. Samen met hen én hun inwoners zet de Provincie Antwerpen participatieve trajecten op om ‘woongewoonten’ te breken.

Op donderdagnamiddag 25 april lanceert de provincie geWOONtebreker op het MOOOV filmfestival. Ze nemen je mee in deze unieke trajecten, laten ze je zelf aan de slag gaan tijdens workshops. De middag wordt afgesloten met een netwerkmoment en een film. Ervaar zelf wat een geWOONtebreker is en wat het met je doet!

Meer informatie en de inschrijflink vind je op de website van de Provincie Antwerpen.

Datum: 

25.04.2017,
13:00 tot 19:00

Locatie: 

Utopolis Turnhout

Straat: 

Graatakker 99

Postcode: 

2300

Gemeente: 

Turnhout

Trefwoorden: 

Corporate sponsors

Retail Estates

Project sponsors

Cultural partners