Tentoonstellingsreeks | BWMSTR Label

Datum: 

19.10.2016, 14:00 tot 13.01.2019, 19:00

Locatie: 

deSingel Internationale Kunstcampus - Wandelgangen

Het Vlaams Architectuurinstituut toont de resultaten van een selectie van de BWMSTR Labels in de wandelgangen van deSingel. Wat kan je verwachten? Verfrissende ideeën over openluchtzwemplekken, alternatieve woonoplossingen in verdichte kernen, een nieuwe visie op opvangtypologieën, een onderzoek naar spel en beweging in de stad, enz.

De Vlaams Bouwmeester gaat elk jaar op zoek naar sterke ruimtelijke concepten en geïntegreerde onderzoeksvragen die een positief maatschappelijk verschil maken. Met het BWMSTR Label (Bouwmeesterlabel) beschikt hij over een belangrijk instrument om vernieuwende en beleidsrelevante ideeën op te pikken en zo (ontwerpend) onderzoek te steunen. De laureaten worden gekozen op basis van een publieke oproep. Ze krijgen elk een budget om hun project verder uit te werken tot een dossier dat kan gebruikt worden om aan te kloppen bij diverse beleidsmakers.

Het Vlaams Architectuurinstituut en Team Vlaams Bouwmeester gaven een podium aan:


Praktisch
Wandelgangen deSingel Internationale Kunstcampus
Open van woensdag tot zondag van 14 tot 19u en bij avondvoorstellingen tot 22u, gesloten op maandag en dinsdag. Open op feestdagen, uitgezonderd 25 dec en 1 jan. Open op 24 dec en 31 dec tot 16u.
Gratis

Datum: 

19.10.2016, 14:00 tot 13.01.2019, 19:00

Locatie: 

deSingel Internationale Kunstcampus - Wandelgangen

Organisator: 

Vlaams Architectuurinstituut & Team Vlaams Bouwmeester

Straat: 

Desguinlei 25

Postcode: 

2018

Gemeente: 

Antwerpen

Land: 

België

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub