Internationaal

Activiteit
Sinds drie decennia kent de architectuur in Vlaanderen een ongeziene bloei.
Architectuurboek wordt Architectuursalon
Activiteit
Rheinland - Flanders: regional architectrue today? Over the last decade architecture has played a pivotal role in the transformation of Flanders as an European region, contributing to a narrative of cultural and social change.
Nieuws
De Noord-Franse regio, Hauts-de-France, en de Vlaamse Gemeenschap hebben een overeenkomst ondertekend voor culturele samenwerking.
Nieuws
Tokyo Wonder Site doet een oproep naar creatieven voor kunstenaarsresidenties in Tokio (beeldende kunsten, architectuur, design, curatorship, performing arts, muziek).
Nieuws
Om nog beter in te spelen op de toenemende internationale aandacht voor architectuur uit Vlaanderen, lanceert het Vlaams Architectuurinstituut in 2016 een Engelstalige nieuwsbrief voor een internationaal publiek van architectuurgeïnteresseerden. 
Nieuws
Creative Europe Desk Vlaanderen heeft een gloednieuwe website: www.creativeeurope.be.
Nieuws
Om de twee jaar vindt in de Dogenstad de Internationale Architectuurbiënnale plaats. Ook in 2016 organiseert het Vlaams Architectuurinstituut de Belgische inzending voor deze wereldwijde hoogmis van de hedendaagse architectuur.
AWB, Architectuurbiënnale Rotterdam, projectatelier utrecht
Nieuws
Het projectatelier Utrecht is opgestart naar aanleiding van de 7e Internationale Architectuur Biennale Rotterdam 2016, die in het teken staat van de ‘next economy’.
Publicatie 'Creative Europe: What's in it for me?'
Nieuws
Het Creatief Europa programma 2014-2020 is begin dit jaar in voege getreden. Naar aanleiding daarvan heeft de Europese Commissie een overzichtelijk boekje gepubliceerd waarin het nieuwe programma wordt uitgelegd.
Creatief Europa Desk Vlaanderen - Cultuur
Nieuws
Het Creatief Europa programma is het Europese subsidieprogramma voor de culturele en creatieve sector.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners