Kunstendecreet

Nieuws
Als architect kom je in aanmerking voor verschillende subsidies binnen het Kunstendecreet. In 2018 besliste de Vlaamse regering om het aantal subsidierondes voor projecten en beurzen binnen het Kunstendecreet aan te passen.
KIOSK, Kunstendecreet
Nieuws
KIOSK is de digitale aanvraagmodule voor de subsidie-instrumenten van het nieuwe Kunstendecreet. U kan uw aanvraag voor een beurs, project of werkingssubsidie vanaf nu in KIOSK voorbereiden.
Nieuws
Op 15 september worden de eerste subsidieaanvragen ingediend in het kader van het nieuwe Kunstendecreet. Omdat het nieuwe decreet heel wat wijzigingen met zich meebrengt, organiseert het Kunstenpunt infosessies.
Nieuws
Kunsten en Erfgoed zoekt kandidaten voor de pool van voorzitters in het kader van het nieuwe Kunstendecreet.
Nieuws
Het beoordelingsproces wordt opgevolgd door adviescommissie kunsten. De adviescommissie heeft als taak om de beoordelingsmethodiek te ontwikkelen en bewaken.
Nieuws
Het nieuwe kunstendecreet wordt momenteel in fasen ingevoerd en brengt heel wat wijzigingen met zich mee. Om alle betrokkenen wegwijs te maken in deze nieuwe regelgeving organiseert Kunsten en Erfgoed een aantal infosessies.
Nieuws
Kunsten en Erfgoed organiseert de vernieuwingen die horen bij het nieuwe Kunstendecreet. In dit kader worden kandidaten gezocht voor de nieuwe adviescommissie.
Nieuws
Het Vlaams Theaterinstituut schetste naar aanleiding van de goedkeuring van het nieuwe Kunstendecreet de belangrijkste vernieuwingen.  
Nieuws
In het Vlaams Parlement werd deze week toelichting gegeven bij het voorstel van nieuw Kunstendecreet.
cover Kunstzaken
Nieuws
In 'Kunstzaken. Financiële en zakelijke modellen voor de kunsten in Vlaanderen' worden de onderzoeksresultaten over financiële en zakelijke aspecten van de kunsten van erg diverse onderzoeksinstellingen samengebracht.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners