2018

Woonzorgcentrum Amphora, Wingene, Sergison Bates architects
Project
In de gemeente Wingene ontwierp het Londense architectenbureau Sergison Bates een zorgwoonst met kennis van de omgeving. Het complex dat bestaat uit assistentiewoningen, rustkamers en een dagzorgcentrum vervloeit met de omringende woonwijk.
Groepswoningen Cadix, Antwerpen, Happel Cornelisse Verhoeven
Project
Ten noorden van het stadscentrum van Antwerpen ligt de voormalige havenwijk Cadix. Deze stadsbuurt is ontstaan in de negentiende en begin twintigste eeuw en bestaat uit een heterogene blokstructuur van pakhuizen, depots, kazernes en rijwoningen.
MAD Fashion and Design Platform, Brussel
MAD Fashion and Design Platform, Brussel, V+ i.s.m. ROTOR
Project
De vzw MAD (Mode & Design) Brussels werd in 2010 door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Stad Brussel opgericht als uithangbord voor de designers en modeontwerpers in de stad.
Uitbreiding woning Leroux - Van Der Hauwaert, Gent, Marie-José Van Hee architecten
Project
(...) Toch bestaat er voor de architect nog een derde plotlijn waarlangs verbouwingsdetails opereren: de verhouding met het oeuvre van een recente collega.
Groepswoningen Indiëstraat, Antwerpen, ONO architectuur
Project
Het voorliggende project beslaat twee gebouwen van een nieuw bouwblok. Het Lübeck-gebouw als stapelhuis om in te wonen en het Leeds-gebouw als stoere huizenreeks in het binnengebied.
Zuidboulevard, Waregem, Bureau Bas Smets
Project
Op 1 oktober 2016 opende in Waregem een nieuwe openbare bibliotheek, als onderdeel van de transformatie van de zuidzijde van het stadscentrum.
Jeugdlokalen en kinderopvang Oude God, Mortsel, KPW Architecten
Project
Aan een dichtbebouwde verkeersas in het centrum van Mortsel, een kleine stad aan de rand van Antwerpen, bouwde KPW Architecten twee rode, houten volumes op de grens van een groen binnengebied.
Renovatie panden Leysstraat, Antwerpen, Bovenbouw Architectuur
Project
De ontwikkeling van de Leysstraat inclusief een groep appartementsgebouwen maakte deel uit van een laat negentiende-eeuws project voor stadsverbetering in Antwerpen.
Herman Teirlinckgebouw, Brussel, Neutelings Riedijk Architects i.s.m. CONIX RDBM Architects
Project
Op een prominente plek aan de Havenlaan in Brussel staat een nieuw kantoorgebouw van de Vlaamse overheid. Het biedt 2600 ambtenaren een werkplek volgens de principes van het nieuwe werken.
Kantoor en clubhuis De Stek, Gent, De Smet Vermeulen architecten
Project
Met De Stek, een clubhuis voor een jongerennatuurvereniging en de nieuwe kantoren voor Natuurpunt Gent bij natuurgebied De Bourgoyen in Gent, injecteert De Smet Vermeulen architecten een archetypisch, pittoresk beeld van landelijkheid in een subur

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub