Architectuurnieuws

Het architectuurseizoen 2018-19 ziet er weer goed gevuld uit!
2018 is het jaar waarin het Vlaams Architectuurinstituut, deSingel, de Provincie Antwerpen en Stad Antwerpen het oeuvre van de Belgische modernistische architect
Ben jij een ontwerper of architect die maximaal 4 jaar geleden afgestudeerd is? Ben je klaar om de hoogste springplank naar een professionele, creatieve loopbaan te nemen? Dan is FORMAT iets voor jou!
Het Kasteel Ter Rijst in Pepingen is een unieke locatie ten zuiden van Brussel.
In samenwerking met Architectuur Lokaal start gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM de prijsvraag AM I Included? om te komen tot innovatieve ideeën over de inclusieve stad.
De prestigieuze muziekkapel Koningin Elisabeth in Waterloo vormde het decor voor de uitreiking van de eerste Bitubel-award 'Het Dak is Bitumen'.
Gisteren werden de winnaars bekend gemaakt van de European Prize for Urban Public Space. Het Brusselse 51N4E sleept met het Skanderbeg Plein in Tirana (Albanië) de hoofdprijs in de wacht. 
Het Nederlandse vakblad de Architect lanceert een oproep om projecten in te zenden voor de ARC18 Awards, een van de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland en Vlaanderen.
Vanaf academiejaar 2018-2019 start de faculteit Architectuur en kunst van de Universiteit Hasselt met het postgraduaat ‘Building Beyond Borders’.
De opleiding Architectuur van de Faculteit Ontwerpwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen breidt haar team uit met ZAP-posities en praktijkassistenten.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners

hier niet aan komen aub