Architectuurnieuws

Het architectuurseizoen 2017-18 ziet er weer goed gevuld uit!
Vanaf 17 september zet het Concertgebouw Brugge ook overdag zijn deuren open.
De onderzoeksgroep ARP (Architectural Cultures of the Recent Past) van het Departement Architectuur KU Leuven zoekt een onderzoeker (100%) voor RE[ ]CHURCH.
De Groep Wetenschap & Technologie van de KU Leuven, Departement Architectuur, onderzoekseenheid Architectuur en Maatschappij zoekt een assistent om haar onderzoeksgroep Architecture Interiority Inhabitation (A2I) te versterken op de campussen
Het gemeentebestuur van Asse organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure voor de functie (m/v) van:
De gemeenteraad van Gent heeft het ontwerp van de Structuurvisie 2030 – Ruimte voor Gent voorlopig vastgesteld op 27 juni 2017. Daarmee komt de opmaak van het nieuwe gemeentelijk ruimtelijk structuurplan voor Gent in een nieuwe fase. 
Peter Vanden Abeele wordt de eerste stadsbouwmeester van Gent. Hij zal ook de nieuwe Kwaliteitskamer Gent voorzitten.
De Vlaamse Bouwmeester lanceert een nieuwe oproep aan ontwerpers voor de uitvoering van haalbaarheidsonderzoeken voor de herbestemming van parochiekerken. Steden, gemeenten en kerkbesturen kunnen sinds 1 februari 2016 een beroep doen op het Projec
Gisteren werden de winnaars van de Jo Crepain Prijzen bekendgemaakt. De prijs Beloftevol Startend Architectenbureau ging naar Callebaut-architecten. OMGEVING werd bekroond als Innovatief Architectenbureau.

Pagina's

Corporate sponsors

RG Tegel

Sponsors

Cultural partners

hier niet aan komen aub