Beleidsnieuws

De Vlaamse overheid besliste in 2016 dat de provincies vanaf 2018 niet langer persoonsgebonden bevoegdheden zoals sport, jeugd, welzijn, of cultuur mogen uitoefenen.
Het interdisciplinair onderzoeksteam Building Brussels is op zoek naar naar een voltijds doctoraatsonderzoeker.
In het najaar van 2016 werd de leerstoel ADEB-VBA (2016-2018) toegekend aan prof. Rika Devos (BATir-AIA).
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest schrijft twee opdrachten uit voor de opmaak van de richtplannen van aanleg voor de wijken Birgingham en Heyvaert.
Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz zet de jaarlijkse ontmoeting met de cultuursector voort. Zo wil de minister met de sector in dialoog gaan over het cultuurbeleid in Vlaanderen.
Tokyo Wonder Site doet een oproep naar creatieven voor kunstenaarsresidenties in Tokio (beeldende kunsten, architectuur, design, curatorship, performing arts, muziek).
De Strategische AdviesRaad voor Cultuur, Jeugd, Sport en Media (SARC) zoekt onafhankelijke deskundigen.
De Faculteit Ontwerpwetenschappen van de Universiteit Antwerpen heeft volgende voltijdse vacature  voor zelfstandig academisch personeel in het domein interieurarchitectuur.Uw opdracht
Het Europees Parlement is op zoek naar ervaren ontwerpers om bij meubilair- en designprojecten op te treden als adviserend extern expert. 
De Vlaamse regering heeft  Luc Delrue aangesteld als secretaris-generaal van het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media. Momenteel is hij algemeen directeur van Museum M in Leuven.

Pagina's

Structural sponsors

AG Real Estate
RG Tegel

Project sponsors

Cultural partners

hier niet aan komen aub