Extra informatie over Bureau Bas Smets in het kader van de tentoonstelling 'Landschappen'

In het vernieuwde maandblad van deSingel vindt u een uitgebreid artikel over de tentoonstelling Landschappen van Bas Smets. U kan het ook hier nalezen. 

Herlees of herbekijk hier een lezing van Bas Smets aan Harvard University, en een gesprek tussen Bas Smets en Philippe Parreno tijdens de Garden Marathon in 2011 over het begrip 'tuin'. Nog in 2011 gaf Bas Smets een lezing in het Pavillon de l'Arsenal met als titel 'Pays vs paysages'. Verder kan u nog verschillende artikels lezen op internationale websites. De tentoonstelling Landschappen van Bureau Bas Smets opent donderdagavond 26 september 2013 met een openingslezing van Bas Smets


Op 18 april 2013 gaf Bas Smets een lezing aan Harvard University, Graduate School of Design met als titel 'Land vs. Landscape'.  


In oktober 2011 discussieerde Bas Smets met Philippe Parreno over zijn film 'Continuously Habitable Zones' waarvoor Bas Smets een reeks zwarte landschappen ontwierp. Deze discussie vond plaats tijdens de 'Serpentine Gallery Garden Marathon' die in 2011 in het teken van de 'tuin' stond.

Philippe Parreno and Bas Smets - CHZ from Serpentine Gallery on Vimeo.


Nog in 2011 gaf Bas Smets een lezing in het Pavillon de l'Arsenal in Parijs.

Conférence BAS SMETS door Pavillon-Arsenal

Verder kan u nog enkele interessante artikels nalezen op de websites van:

Architect: 

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners