Europese Unie

Nieuws
Ben je architect, beeldend kunstenaar, schrijver of performer? Woon je in de Europese Unie en ben je gefascineerd door architectuur en de opwaardering van het erfgoed? Dan is het volgende initiatief echt iets voor jou.
Nieuws
Nog tot 5 april 2019 kan je je registreren voor de European Award for Architectural Heritage Intervention AADIPA.
Nieuws
Voor het eerst wordt er een oproep gelanceerd binnen het kader van de Vlaams-Japanse culturele samenwerking.
Nieuws
Het team van bouwmeester maître architecte lanceert samen met UN Habitat en de Bartlett School of Planning Urban MAESTRO, een door de Europese Commissie gefin
Nieuws
Het Europees Parlement is op zoek naar ervaren ontwerpers om bij meubilair- en designprojecten op te treden als adviserend extern expert. 
Nieuws
De prestigieuze Mies Van der Rohe Award gaat dit jaar naar het Spaanse architectenbureau Barozzi / Veiga voor de realisatie van de Philharmonic Hall in het Poolse Szczecin.
AWB, Architectuurbiënnale Rotterdam, projectatelier utrecht
Nieuws
Het projectatelier Utrecht is opgestart naar aanleiding van de 7e Internationale Architectuur Biennale Rotterdam 2016, die in het teken staat van de ‘next economy’.
logo Horizon 2020 Europese Commissie
Nieuws
De Europese Commissie roept deskundigen uit alle sectoren op om deel te nemen aan de invulling van de agenda van Horizon 2020, het toekomstige financieringsprogramma van de Europese Unie voor onderzoek en innovatie.
Tijdschriftartikel
Manuel de Solà- Morales wees ook Vlaamse stedenbouwkundigen de weg door de manier waarop hij naar steden keek en ze begreep als een maatschappelijke-ruimtelijke permanente constructie.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners