Internationaal

Activiteit
Drawing Ambience toont architectuurtekeningen uit de privécollectie van de opmerkelijke pedagoog Alvin Boyarsky, met werk van onder andere Rem Koolhaas, Zaha Hadid, Daniel Libeskind en Bernard Tschumi.
Activiteit
In de lezingenreeks Exploring Fundamentals treedt architect Paulo Providencia op 27 november in dialoog met het werk van Dom Hans van der Laan, ov
Activiteit
Het Vlaams Architectuurinstituut koos het team BRAVOURE om in het Belgisch paviljoen een tentoonstelling te maken rond het thema vakmanschap.
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling MAATWERK MASSARBEIT.
Activiteit
In het kader van Battle of Ideas Europe 2016, organiseren het Future Cities Project en het Vlaams Architectuurinstituut een debat over het utopische gedachtegoed in de archi
Activiteit
Eind augustus organiseert het Vlaams Architectuurinstituut Encounters in optimism, een interactief programma met lezingen, debatten en workshops in verschillende nationale paviljoenen op de Architectuurbiënnale in Venetië. 
Activiteit
Op 5 juni wordt de tentoonstelling Het huis. De mentor. Het archief.
Activiteit
Vlaamse en Brusselse architecten krijgen alsmaar meer aandacht in het buitenland, dit vanwege hun onconventionele en vaak surrealistische benadering van de alledaagse omgeving.
Activiteit
Shift architecture urbanism werd in 2005 opgericht en bestaat uit Harm Timmermans (1975), Oana Radeş (1977) en Thijs van Bijsterveldt (1981).

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners