Nationaal

Activiteit
In de tentoonstelling ‘The House of the Explorer’ construeert het architectenbureau Bovenbouw Architectuur een wereld vol concrete gebouwen en papieren ideeën.
Activiteit
In het najaar van 2018 organiseren het Vlaams Architectuurinstituut en deSingel een overzichtstentoonstelling over architect Léon Stynen.
Activiteit
Een portret van COUSSÉE & GORIS architecten door Marie-Françoise Plissart
Activiteit
Een tekening beschrijft de werkelijkheid, dus tekenen architecten om de wereld te begrijpen. Deze tentoonstelling toont werk van het gelijknamige jonge Antwerpse bureau Eagles of Architecture.
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling COUSSÉE & GORIS architecten. Natura Naturans en de jarenlange samenwerking met Ralf Coussée en Klaas Goris geeft ingenieur-architect Guy Mouton op 29 maart een lezing in deSingel.
Activiteit
In de tentoonstelling Wonen in diversiteit. Inclusieve woonvormen voor nieuwkomers gaat HEIM-collectief op zoek naar een valabel alternatief voor de huisvesting van vluchtelingen.
Activiteit
Van 8 tot en met 17 september 2017 pakt het Vlaams Architectuurinstituut uit met de eerste editie van het Festival van de architectuur (F/a).

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners

hier niet aan komen aub