Nieuws

Het architectuurseizoen 2017-18 wordt weer een knaller!
Gisteren werden de winnaars van de Jo Crepain Prijzen bekendgemaakt. De prijs Beloftevol Startend Architectenbureau ging naar Callebaut-architecten. OMGEVING werd bekroond als Innovatief Architectenbureau.
Het Vlaams Architectuurinstituut zoekt enthousiaste vrijwilligers om de activiteiten tijdens het Festival van de architectuur mee in goede banen te leiden.
Om nog meer architectuur te kunnen tonen, breiden we de capaciteit van de exporuimte in deSingel verder uit.
In de categorie Sociaal-Cultureel Volwassenwerk ging de Ultima naar Toestand vzw die leegstaande of vergeten gebouwen, terreinen of publieke ruimtes "reactiveert" met acties en interventies.
Architecte Paola Viganò sleepte afgelopen dinsdag de Ultima voor Architectuur (voormalige Cultuurprijzen van de Vlaamse Overheid) in de wacht.
De Brusselse Regering heeft de editie 2017 gelanceerd van de projectoproep be.exemplary voor vernieuwende en voorbeeldige Brusselse gebouwen.
In het kader van de architectuurwedstrijd voor de Cultuurpool Citroën dienden 92 kandidaten een dossier van hoog niveau in bij de Maatschappij voor Stedelijke Inrichting.
Ben jij Kempenaar of Kempenfan? Of heb je interesse in ruimtelijke ontwikkelingen? Dan heeft Ar-Tur jou nodig om mee de Kemptenatlas mogelijk te maken!
Op 23 en 24 september 2017 organiseert de Orde van Architecten - Vlaamse Raad opnieuw het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect. Architecten kunnen tot en met 31 mei inschrijven.

Pagina's

Corporate sponsors

RG Tegel

Structural sponsors

AG Real Estate

Cultural partners

hier niet aan komen aub