Nieuws

Het architectuurseizoen 2017-18 ziet er weer goed gevuld uit!
De VRP zoekt een projectcoördinator activiteiten en vorming om op 1 januari 2018 aan de slag te gaan. De functie omvat een combinatie van inhoudelijke en praktische zaken. Heb je een masterdiploma stedenbouw en ruimtelijke planning?
De Oslo Architecture Triennale (OAT) zoekt een leidende curator, thema en concept voor zijn zevende editie in Oslo in de herfst van 2019. Personen, bureaus van elke nationaliteit zijn uitgenodigd om een voorstel (in het Engels) in te dienen.
BC architects en TETRA architecten sleepten vorige week elk met een project aan de kanaalzone in Brussel de hoofdprijs in de wacht op de Lafarge Holcim Awards, een belangrijke internationale prijs voor projecten met een duurzaam bouwproces. 
Het Designmuseum in London heeft de shortlist aangekondigd van de projecten die in de running zijn voor de tiende editie van de  prestigieuze Beazley Design of the Year award.
Herita, de organisatie achter Open Monumentendag, is op zoek naar een projectontwikkelaar om zijn team te versterken.Meer informatie over de vacature, het takenpakket en de selectieprocedure, vind je terug in onderstaande PDF:
De provincie Antwerpen is op zoek naar een adviseur ruimtelijk wonen binnen het Departement Welzijn, Economie en Plattelandsbeleid. Het betreft een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.
De KU Leuven Faculteit Architectuur is op zoek naar een nieuwe collega (doctoraatsbursaal) voor het project "Corporate Office Interiors in Post-war Belgium: a Genealogy of a Modern Sociotope."
Tijdens de zestiende editie van de architectuurbiënnale in Venetië zal in het Belgische paviljoen EUROTOPIE te zien zijn, een project dat inzoomt op de territoriale, fysieke en symbolische aanwezigheid van Europa in Brussel.
Op 16 september opende de Chicago Architecture Biennale 2017. Op deze tweede editie tekenen maar liefst vijf Belgische bureaus present.

Pagina's

Corporate sponsors

Sponsors

Cultural partners

hier niet aan komen aub