Nieuws

Het architectuurseizoen 2018-19 ziet er weer goed gevuld uit!
Het Nederlandse vakblad de Architect lanceert een oproep om projecten in te zenden voor de ARC18 Awards, een van de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland en Vlaanderen.
Vanaf academiejaar 2018-2019 start de faculteit Architectuur en kunst van de Universiteit Hasselt met het postgraduaat ‘Building Beyond Borders’.
De opleiding Architectuur van de Faculteit Ontwerpwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen breidt haar team uit met ZAP-posities en praktijkassistenten.
Marie-José Van Hee architecten biedt een plek om tot rust te komen tijdens een bezoek aan de Biënnale Architettura 2018.
Stel je publieke ruimte project kandidaat en maak kans om de prix ]pyblik[ prijs 2018 in de wacht te slepen.
In de tentoonstelling 'Una fornace a Marsiglia' in Fondazione Querin Stampalia in Venetië toont het CIRVA werk van kunstenaars uit zijn collectie. Een van die kunstenaars is de Belgische architect Lieven De Boeck. 
Het Brusselse architectenbureau BC architects & studies toont zijn werk en ontwerpproces in Arsenale op de Biennale Architettura 2018.
Studio SNCDA (Brussel) werd door de curators van het Luxemburgse paviljoen geselecteerd om input te leveren voor het thema 'Common ground' dat het belang van collectief grondgebruik belicht binnen architectuur en stedenbouw.
Op de Biennale Architettura 2018 in Venetië sleepte architectenbureau architecten de vylder vinck taillieu (i.s.m. BAVO en Filip Dujardin) de Zilveren Leeuw in de wacht voor hun tentoonstelling en boek UNLESS EVER PEOPLE

Pagina's

Corporate sponsors

Retail Estates

Project sponsors

Cultural partners