Nieuws

Het architectuurseizoen 2017-18 ziet er weer goed gevuld uit!
In het kader van de Pilootprojecten Terug in Omloop wenst de stad Antwerpen een studieopdracht te laten uitvoeren voor ontwerpend onderzoek en de opmaak van een innovatief ‘zoneringsplan publieke ruimte’ voor het gebied Lageweg te Hoboken.
De Bouwmeester Scan is een nieuwe tool die gemeentebesturen moet helpen werk te maken van een duurzaam en beter ruimtegebruik.
De tweejaarlijkse architectuurprijs Patrimonium voor de toekomst gaat naar A2D architecture 2 design voor het sociale huisvestingsproject in het centrum van Liedekerke.
Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert in 2018 voor de derde keer een Onroerenderfgoedprijs. Die staat opnieuw in het teken van publiek toegankelijk erfgoed. Kandidaten kunnen zich tot en met 1 maart 2018 inschrijven.
Een portret van COUSSÉE & GORIS architecten door Marie-Françoise Plissart
De Provinciale Architectuurprijs Oost-Vlaanderen ter waarde van 5 000 euro gaat naar URA (Malysse & Verbeeck) voor het ambulant revalidatiecentrum in Ninove.
Fundació Mies van der Rohe en Creative Europe lanceren een internationale oproep voor net afgestudeerde architecten en stadsontwikkelaars. 
De Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR) lanceert een oproep voor architecten met kennis van de ontwerpopgave van duurzame gebouwen en ervaring met de zoektocht naar nieuwe architecturale typologieën en hun gebruik in relatie tot h
Voor de verdere uitbouw van de archiefwerking is het Vlaams Architectuurinstituut op zoek naar een deeltijdse teamcoach voor het Architectuurarchief Vlaanderen.

Pagina's

Corporate sponsors

Retail Estates

Project sponsors

Cultural partners