Nieuws

Het architectuurseizoen 2018-19 ziet er weer goed gevuld uit!
Het boek Dom Hans van der Laan: A House for the Mind is een van de winnaars van de prestigieuze DAM Architectural Book Award en is dus een van de tien beste architectuurboeken van 2018.
De opleiding Architectuur van de Faculteit Ontwerpwetenschappen van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds mandaatassistent (50% onderwijs – 50% onderzoek).Kandidaten kunnen hun dossier indienen tot en met 28 oktober 2018.
De Prix ]pyblik[ Prijs wil voorbeeldige Brusselse publieke ruimteprojecten in de kijker zetten. Dit jaar lag de focus van de prijs op het belevingsaspect ervan.
De KU Leuven heeft een doctoraatsvacature voor iemand die zich vier jaar lang wil verdiepen in de intellectuele geschiedenis van recente architectuurtheorie, meer bepaald in het verschuivend begrip ruimte in de naoorlogse wereld en dat via een tra
De VRT lanceert De LangZullenWeLezen-trofeeën, een reeks boekenprijzen die de publieke omroep uitreikt in het kader van een leesbevorderingsactie. Stem voor het 'Architectuurboek Vlaanderen N°13.
Het Team Vlaams Bouwmeester gaat opnieuw op zoek naar sterke ruimtelijke concepten en geïntegreerde onderzoeksvragen die een positief maatschappelijk verschil kunnen maken.
Het team van bouwmeester maître architecte lanceert samen met UN Habitat en de Bartlett School of Planning Urban MAESTRO, een door de Europese Commissie gefin
Kunstenpunt werkt momenteel aan zijn Landschapstekening 2019 die een stand van zaken biedt van de recente trends en ontwikkelingen in het Vlaamse kunstenlandschap. Ben jij als architect of ontwerper professioneel actief in de kunstensector?
Infopunt Publieke Ruimte nodigt steden, gemeenten, ontwerpbureaus en private ontwikkelaars uit om projecten in te zenden voor het jaarlijkse praktijkboek Publieke Ruimte en de gelijknamige onderscheiding.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners

hier niet aan komen aub