Nog tot 31/1 - boekenactie Architectuurboeken en Rode Reeks

Koop 'Architectuur middenin' en ontvang gratis een tweede Architectuurboek uit de Jaarboekenreeks* en koop de rode reeks met 30 % korting: Bewegende landschappen en Maquettes. Verbeelding op schaal.

Koop 'Architectuur middenin' en ontvang gratis een tweede Architectuurboek

Architectuur middenin, de meest recente editie van het Architectuurboek Vlaanderen, brengt stuk voor stuk gebouwen die zich engageren in onze dagelijkse leefomgeving. Gebouwen die letterlijk en figuurlijk middenin het leven van alledag staan. Gebouwen die opduiken op de internationale radar, getuige de verschillende nominaties van in het boek gepubliceerde projecten voor de Mies van der Rohe Award 2015. Redenen genoeg waarom dit standaardwerk niet mag ontbreken in uw boekenkast of onder de kerstboom.
Ook het Vlaams Architectuurinstituut geeft u graag een eindejaarsgeschenk: als u tot en met 31 januari 2015 een exemplaar van 'Architectuur middenin' via onze website bestelt, dan schenken wij per persoon één van onze oudere edities van het Architectuuurboek (uit de Jaarboekenreeks). Gratis en voor niks. Omdat wij u als architectuurliefhebber graag eens extra in de watten leggen.
Meer weten en bestellen


Koop de rode reeks met 30 % korting: Bewegende landschappen en Maquettes. Verbeelding op schaal

UITVERKOCHT. BESTELLEN IS NIET MEER MOGELIJK

Hoe keken cineasten naar de naoorlogse stedenbouw? De eerste uitgave in de Rode Reeks, Bewegende landschappen, bevat vier essays die ingaan op de naoorlogse omgang met landschap en verstedelijking in België, telkens aan de hand van een film. Deze films kunt u bekijken op de bijgevoegde dvd. In de nieuwe publicatie Maquettes. Verbeelding op schaal verkennen vijf auteurs de fictieve werelden van karton, gips, schuim en hout. Centraal staat het architectuurmodel en de verschillende contexten waarin dit een rol kan spelen. Het Centrum Vlaamse Architectuurarchieven biedt u graag een korting aan van 30 %: koopt u de twee boeken samen, dan kosten ze 30 euro in plaats van 44,40 euro. Actie geldig tot en met 31 januari 2015.
Meer weten
 

* één gratis oudere editie van het Architectuurboek per persoon, bij aankoop van 'Architectuur middenin' via www.vai.be/nl/publicaties tot en met 31/01/2015 en tot uitputting voorraad 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub