Expo 'Léon Stynen, architect' groot succes

De tentoonstelling Léon Stynen, architect die vorige maand haar deuren sloot was met meer dan 16.000 bezoekers een schot in de roos.

Stynen2018 ligt al weer een kleine maand achter ons. Het Vlaams Architectuurinstituut blikt met veel plezier terug op dit evenement dat werd opgezet als ode aan architect Léon Stynen (1899-1990). Het hoogtepunt was de tentoonstelling Léon Stynen, architect die vier maanden te zien was in deSingel in Antwerpen. Met meer dan 16.000 bezoekers zorgt ze voor een nieuw record in de geschiedenis van het instituut. Daarnaast vlogen de 10.000 kaarten met de Architectuurroute Léon Stynen de deur uit, bezochten bijna 600 mensen de tentoonstelling via een gegidste rondleiding van Expeditie De Stad en gingen er al meer dan 1000 exemplaren van het boek Léon Stynen, A Life of Architecture over de toonbank. 

Kan je maar niet genoeg krijgen van Stynen? Niet getreurd, je kan zijn gebouwde oeuvre nog steeds bewonderen met de digitale versie van de Architectuurroute Léon Stynen via de Antwerp Museum App


Stynen2018 is een initiatief van het Vlaams Architectuurinstituut
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Antwerpen en Provincie Antwerpen
Mede mogelijk gemaakt door Delen Private Bank en Bulo
 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners