Gezocht: enthousiaste vrijwilligers voor eerste editie Festival van de architectuur

Het Vlaams Architectuurinstituut zoekt enthousiaste vrijwilligers om de activiteiten tijdens het Festival van de architectuur mee in goede banen te leiden.

Van 8 tot en met 17 september organiseert het Vlaams Architectuurinstituut de eerste editie van het Festival van de architectuur. Tien dagen lang presenteren we architectuur in al haar gedaantes. Want architectuur is meer dan alleen bouwen. Het multidisciplinair festival biedt niet alleen architecten maar ook kunstenaars, podiumartiesten, bouwers en denkers een platform om hun visie op architectuur te delen. Ben jij gepassioneerd door architectuur, kunst en design en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Op dit moment zoeken we nog extra hulp voor:

Dag van de architectuur
Op zondag 10 september openen we naar goede gewoonte over heel Vlaanderen en Brussel opmerkelijke gebouwen. Dit jaar nodigen we niet alleen gebouwbeheerders maar ook ontwerpbureaus uit om hun deuren te openen. Ook de toekomstige generatie ontwerpers mocht voor ons niet ontbreken. Daarom droegen we dit jaar de selectie over aan enthousiaste master- en doctoraatstudenten architectuur en stedenbouw. Iedere provincie heeft een boeiende lijst gebouwen en bureaus om te ontdekken. Daarnaast organiseren we tal van extra activiteiten die de beleving van architectuur versterken. 

  • Datum: Zondag 10 september
  • Tijdstip: 10u tot 18u
  • Locatie: Verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel (geef je voorkeur door!)Geïnteresseerd?
Vul het inschrijvingsformulier in en zet mee je schouders onder het eerste Festival van de architectuur in Vlaanderen! Het Vlaams Architectuurinstituut voorziet een passe partout die je toegang geeft tot alle activiteiten van het Festival en betaalt je verplaatsingskosten.


Meer info
03 242 89 70 of rosan.meijer@vai.be
www.festivalvandearchitectuur.be


 

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners