Oproep | Ideeënwedstrijd voor Universiteiten en Hogescholen - Golden Generation Arena

De KBVB en de Memorial Van Damme roepen professoren en docenten van faculteiten architectuur en ingenieurswetenschappen op voor een eerste briefing over de ideeënwedstrijd voor de Golden Generation Arena op 6 juni 2019. Inschrijven tot 30 mei.

De Koninklijke Belgische Voetbalbond en Memorial Van Damme hebben de gezamenlijke ambitie om in 2022 een gloednieuw multifunctioneel stadion te bouwen (ter vervanging van het Koning Boudewijn Stadion) dat voldoet aan de hedendaagse noden en waar onze gouden generatie voetbal- en atletiektoppers in kunnen schitteren.

Ideeënwedstrijd
Zoals jullie wellicht in de pers hebben vernomen, organiseren de KBVB en de Memorial Van Damme in dit kader een ideeënwedstrijd rond het ontwerp van deze nieuwe sporttempel. Voor het ontwerp van deze Golden Generation Arena willen zij graag een beroep doen op die andere Gouden Generatie van creatieve studenten van de faculteiten architectuur en ingenieurswetenschappen.

De wedstrijd wordt gelanceerd bij de start van het nieuwe academiejaar 2019/2020 met een doorlooptijd tot 15 januari 2020 en tussenrapportage in november 2019. Een jury bestaande uit Rode Duivels, topatleten, vertegenwoordigers van de KBVB en de Memorial, leden van de fanclub 1895, actoren van de Stad Brussel en de overheid, omwonenden, zal zich buigen over de verschillende concepten en uiteindelijk de winnaar aanduiden.

Briefing voor professoren en docenten
Professoren en docenten die interesse en de mogelijkheid hebben om te participeren aan dit geweldig prestigeproject worden uitgenodigd voor een eerste kennismaking en briefing op 6 juni 2019. Deze bijeenkomst zal bijgewoond worden door een aantal Rode Duivels.

Graag zouden wij jullie vragen om via het emailadres serge@lauralco.be (GSM 0485 55 63 10) ons ten laatste op 30 mei te laten weten of u wel dan niet aanwezig zal zijn op de eerste briefing met opgave. Gelieve naam, functie, school een aantal aanwezigen te vermelden.

Meer info: Uitnodiging voor professoren en docenten - NL (PDF)
Plus d'infos: Invitation pour professeurs et enseignants - FR (PDF)

Deze bijeenkomst is exclusief bedoeld voor professoren en docenten van faculteiten architectuur en ingenieurswetenschappen

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub