Oproep | Landschapstekening

Kunstenpunt werkt momenteel aan zijn Landschapstekening 2019 die een stand van zaken biedt van de recente trends en ontwikkelingen in het Vlaamse kunstenlandschap. Ben jij als architect of ontwerper professioneel actief in de kunstensector? Reageer dan op deze oproep of kom naar de een van de sectorontmoetingen.

De Landschapstekening voor de volgende beleidsperiode verschijnt in september 2019 en wordt voorafgegaan door de publicatie van het cijferboek, een verzameling kwantitatief onderzoeksmateriaal dat de volgende Landschapstekening ondersteunt. 

Lever een bijdrage
Omdat Kunstenpunt in dit traject ook de interactie wil aangaan met de sector, geeft de organisatie iedereen de kans om zijn visie op het Vlaamse kunstenveld te delen via onze call for topics. Zijn er bepaalde noden die belangrijk zijn voor jouw praktijk? Heb je veranderingen gemerkt de afgelopen vijf jaar? En welke onderwerpen moeten zeker aan bod komen in de Landschapstekening? 

Ga in gesprek
Na de publicatie van het cijferboek, starten we in het najaar van 2018 met gesprekken met het werkveld om verdere input voor de Landschapstekening te verzamelen.

Schrijf je in voor één van de sectorontmoetingen:


Wat staat er in de Landschapstekening, waarom werkt Kunstenpunt hieraan en wie schrijft er nog aan mee? Lees hier alles over dit traject.

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners