Postgraduaat Building Beyond Borders aan UHasselt

De faculteit Architectuur en Kunst van de Universiteit van Hasselt organiseert ook volgend academiejaar (2019-2020) het postgraduaat Building Beyond Borders.

Vanaf academiejaar 2018-2019 startte de faculteit Architectuur en kunst van de Universiteit Hasselt met het postgraduaat ‘Building Beyond Borders’. Tijdens deze opleiding krijgen deelnemers de kans om een maatschappelijk relevant project te ontwerpen en te bouwen in een land of regio in ontwikkeling.

Ondersteuning Global Citizenship
Met het gloednieuwe postgraduaat gaat de faculteit Architectuur en kunst voluit voor de ondersteuning van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en voor de bevordering van Global Citizenship. Deelnemers kunnen hun professional skills inzake duurzaam bouwen en hun beeld/visie aangaande sociale verantwoordelijkheid en interculturaliteit verrijken door duurzame architectuurprojecten in het buitenland te verkennen en te realiseren. Binnen real-life projecten worden innovatieve oplossingen en/of toepassingen ontwikkeld en in uitvoering gebracht.

Meer info:
www.uhasselt.be/BuildingBeyondBorders
www.uhasselt-uf.be/product/building-beyond-borders/
buildingbeyondborders@uhasselt.be

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners