Vacature / Teamcoördinator omgeving

Stad en OCMW Lier zoeken een Teamcoördinator Omgeving (A1a-A2a) voor een voltijdse job van onbepaalde duur. De sollicitatietermijn loopt tot en met zondag 21 mei 2017. 

De job in het kort
Met de intrede van de nieuwe omgevingsvergunning op 1 juni 2017 staat elk lokaal bestuur voor serieuze uitdagingen op gebied van vergunningen. De omgevingsvergunning zal immers de huidige stedenbouwkundige en milieuvergunning vervangen. Bovendien zal er gewerkt worden met een digitaal aanvraag- en behandelingsplatform. Vele verbeteringen waarbij nog een aantal moeilijkheden moeten overwonnen worden. Lier wil deze trein niet missen en wenst mee te vernieuwen en te verbeteren. Als modern stadsbestuur willen wij een klantvriendelijk en digitaal vergunningsproces uittekenen. Om dit proces en de dienstverlening verder uit te bouwen, zoeken wij een Teamleider Omgeving.   

Jouw team is samengesteld uit een 5-tal dossierbehandelaars en een 3-tal administratieve medewerkers. Het is aan jou om het beleid en/of projecten binnen de cel Omgeving te coördineren en te evalueren, met als doel de aflevering van de omgevingsvergunningen aan de Lierse burger snel, duidelijk, efficiënt, correct en klantvriendelijk te laten verlopen.  Je brengt structuur aan in de werkprocessen en zorgt voor een goede afstemming binnen het team en binnen de organisatie.

Profiel
Je bent houder van een masterdiploma. Ervaring in de materie van stedenbouw of milieu en/of ervaring als leidinggevende is aangewezen.

Aanbod
Weddeschaal A1a – A2a. Basiswedde in trap 0: 2.987,26 euro bruto/maand

Basiswedde in de 10de weddetrap: 3.698,18 euro bruto/maand

Beide bedragen te verhogen met haardgeld of standplaatstoelage naargelang de gezinstoestand.

Werkervaring bij de overheid wordt integraal meegerekend voor de bepaling van de anciënniteit; relevante beroepservaring in de privésector voor maximum 10 jaar.

Het salaris wordt aangevuld met heel wat interessante voordelen:

Maaltijdcheques van 6 euro
Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer
Fietsvergoeding
Hospitalisatieverzekering
Glijdende werktijden
35 dagen vakantie
 

Interesse?
Heb je interesse voor deze functie? Bezorg dan je cv, motivatiebrief en een gescand beeld van je diploma uiterlijk op zondag 21 mei 2017 via jobs@lier.be.

Voor meer informatie kan je terecht bij Ute Engelen, departement Personeel, tel. 03 491 68 00 of via jobs@lier.be.

Trefwoorden: 

Corporate sponsors

Retail Estates

Project sponsors

Cultural partners