Architectenvereniging van Mechelen en omstreken (AMO)

AMO of de 'Architectenvereniging van Mechelen en Omstreken' is een onafhankelijke beroepsvereniging van architecten uit Mechelen en wijde omgeving, die op vrijwillige basis tot de vereniging toetreden.

Vandaag vormt AMO een platform waar architecten, in volle collegialiteit en zonder hiërarchische remmingen, vrij van gedachten kunnen wisselen over alle onderwerpen die het beroep van architect aanbelangen. Die onderwerpen kunnen van technische, juridische, administratieve en praktische aard zijn. Zij kaderen veelal ook binnen een veel ruimere cultuurbeschouwende context. De leden van AMO ervaren en onderschrijven ook de noodzaak en de verzuchting aan diverse vormen van bijscholing, via gespecialiseerde seminaries, studiebezoeken, enz.

AMO heeft bewezen een gewaardeerde gesprekspartner te zijn van iedereen die medeverantwoordelijkheid draagt bij de ordening van ons natuurlijk en gebouwd leefmilieu. Zo vertolkt AMO, vooral via de overkoepelende organisaties BVA en FAB, de meningen van zijn leden bij de bevoegde overheden en onderhoudt de vereniging intensieve contacten met belangrijke dienstverlenende bedrijven en organisaties. De leden van AMO staan open voor een constructieve dialoog met een zo ruim mogelijk publiek, over de taak en de inbreng van de architect en de samenwerking met kandidaat-bouwers.

Straat: 

Graaf van Egmontstraat

Nummer: 

15

Bus: 

2

Postnummer: 

2800

Stad: 

Mechelen

Provincie: 

Antwerpen

Land: 

België

Telefoon: 

+32 (0)15 29 00 92

Email 1: 

architectenvereniging.amo@gmail.com

Email 2: 

wim.vermarien@skynet.be

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners

hier niet aan komen aub