Architectuurorganisaties

Nieuws
Het architectuurseizoen 2019-2020 staat voor de deur en zit weer boordevol interessante activiteiten. Naa
Activiteit
Na een geslaagd eerste seizoen, gaat de lezingenreeks Across in 2016 verder met een serie nieuwe namen.
Activiteit
Ontdek in het kielzog van Levensecht. De performantie van de moderne stad de Antwerpse Linkeroever. Sinds de jaren 1930 een onvoltooid speelveld voor modernistische architecten, vandaag nog steeds een vat vol opportuniteiten.
Nieuws
FASadE, het forum voor architectuur en stedenbouw in Amersfoort, schrijft een ontwerpwedstrijd uit voor de restauratie van het Belgenmonument in Amersfoort. 
Activiteit
Voor hun tweede lunch op 3 februari heeft Lunch with an Architect Xaveer De Geyter te gast.
Activiteit
Met een reeks debatten en workshops plaatst Mediating [Infra]Structures een nieuwe focus op onze hedendaagse collectieve ruimten.
Activiteit
In het kader van Europalia wisselen architecten tijdens een colloquium op 24 november in het Grand-Hornu hun overtuigingen, visies en werkmethodieken uit.
Activiteit
Naar aanleiding van 10 jaar Permeke organiseert Antwerpen Averechts / de kleine expeditie drie thema-avonden in de Permeke bibliotheek.Programma:
Activiteit
Het PeriFeria Festival organiseert van 24 tot 27 september in de Kruitfabriek in Vilvoorde verschillende debatten, lezingen en een expo om de ruimtelijke uitdagingen in de Noordrand nog eens scherp te stellen.
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling StadBuitenStad organiseert Stadsgedacht m.m.v. het VAi en de Singelgroep twee workshops met als doel de stedelijke ontwikkelingen in de  XXste-eeuwse gordel beter in kaart te kunnen brengen.

Pagina's

Momenteel wordt de organisatiedatabank geactualiseerd. 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners