Uitgeverijen

Organisatie
Occasional Papers is 
a non-profit publisher of affordable books devoted to the histories of architecture, art, design, film and literature. Founded in 2008 by Sara De Bondt and Antony Hudek.
Organisatie
Black Square is een uitgeverij met filialen in Milaan en Londen. Black Square brengt boeken uit en organiseert workshops. Ruimte en vorm staan steeds centraal.
Nieuws
Het architectuurtijdschrift ArchitectuurNL brengt naar aanleiding van Dertig jaar architectuur in Vlaanderen - De Wonderjaren in maquettes een special over architectuur in Vlaanderen. 
Nieuws
Eind mei 2016  publiceert het Vlaams Architectuurinstituut de nieuwste editie van het tweejaarlijkse Architectuurboek Vlaanderen. Editie 2016 is de twaalfde in deze reeks publicaties.
POLO architects, publicatie
Nieuws
Met het boek ‘Polo Architects’ kijkt het architectenbureau van Mauro Poponcini en Patrick Lootens terug op een carrière van 25 jaar.
Organisatie
A & D 50 vzw is een vereniging die de kennis van de naoorlogse architectuur en design in België wil bevorderen en verspreiden.
Organisatie
Public Space is een uitgeverij en productiehuis voor publicaties, tentoonstellingen en interdisciplinair onderzoek over stad, landschap en maatschappij.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners