Oproepen en calls

Nieuws
De stadsbouwmeester Gent en de Stad Gent willen beloftevolle architecten met een lokale Gentse binding aan een eerste ontwerpopdracht voor de stad helpen.
Nieuws
Designregio Kortrijk is op zoek naar 3 gemotiveerde en recent afgestudeerde designers of creatieve artiesten om deel te nemen aan een regionaal residentie-programma in Kortrijk.
Nieuws
Het Team Vlaams Bouwmeester, de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen zijn voor de Meesterproef 2019 Sociaal Wonen op zoek naar gemotiveerde ‘peters en meters’ die ervaring hebben met socia
Nieuws
Horst is op zoek naar creatievelingen die willen meewerken aan de Horst Labs, waaronder het Architecture Lab. Aanmelden kan tot 29 mei.
Nieuws
De KBVB en de Memorial Van Damme roepen professoren en docenten van faculteiten architectuur en ingenieurswetenschappen op voor een eerste briefing over de ideeënwedstrijd voor de Golden Generation Arena op 6 juni 2019. Inschrijven tot 30 mei.
Nieuws
In 2019 reikt de Stichting MoRO (Stichting ter bevordering van de interactie tussen Mobiliteit en Ruimtelijke Ordening) voor de zesde maal de ’Georges Allaert prijzen’ uit.
Nieuws
Ben je architect, beeldend kunstenaar, schrijver of performer? Woon je in de Europese Unie en ben je gefascineerd door architectuur en de opwaardering van het erfgoed? Dan is het volgende initiatief echt iets voor jou.
Nieuws
Het Team Vlaams Bouwmeester lanceert een nieuwe editie van de Prijs Wivina Demeester voor excellent bouwheerschap.
Nieuws
Nog tot 5 april 2019 kan je je registreren voor de European Award for Architectural Heritage Intervention AADIPA.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners