Oproepen en calls

Nieuws
In 2019 reikt de Stichting MoRO (Stichting ter bevordering van de interactie tussen Mobiliteit en Ruimtelijke Ordening) voor de zesde maal de ’Georges Allaert prijzen’ uit.
Nieuws
Ben je architect, beeldend kunstenaar, schrijver of performer? Woon je in de Europese Unie en ben je gefascineerd door architectuur en de opwaardering van het erfgoed? Dan is het volgende initiatief echt iets voor jou.
Nieuws
Het Team Vlaams Bouwmeester lanceert een nieuwe editie van de Prijs Wivina Demeester voor excellent bouwheerschap.
Nieuws
Nog tot 5 april 2019 kan je je registreren voor de European Award for Architectural Heritage Intervention AADIPA.
Nieuws
Het Sloveense Museum of Architecture and Design lanceert een open oproep tot deelname aan de 26e Biennial of Design, BIO 26 - Common Knowledge, gecureerd door de Oostenrijkse designconservator en cultuurproducent Thomas Geisler samen met assistent
Nieuws
De Provincie Oost-Vlaanderen zal dit jaar de prijs voor architectuur toekennen aan een gerealiseerd project op grondgebied van de Provincie Oost-Vlaanderen met als thema ‘Herbestemming en/of herinrichting van historisch erfgoed’.
Nieuws
Kunstenaars, (landschaps-)architecten, ontwerpers en makers kunnen conceptvoorstellen indienen voor het Contrei live kunstenfestival in de zomer van 2020.
Nieuws
De nieuwe kwaliteitskamer van de Oost-Vlaamse streekontwikkelingsintercommunales Interwaas, Solva en Veneco is op zoek naar kandidaten met ervaring in de expertisegebieden architectuur, landschapsarchitectuur, stedenbouw en ruimtelijke planning, m
Nieuws
Voor de nieuwe editie van de Auditorium lezingenreeks is Stad en Architectuur vzw op zoek naar curatoren die een programmatie kunnen uitwerken rond het thema ‘HOME – There’s no place like home’.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners