Oproepen en calls

Nieuws
Een keer per jaar lanceren de Duitstalige en de Vlaamse Gemeenschap een gezamenlijke projectoproep in het kader van de culturele samenwerkingsovereenkomst.
Nieuws
Het Future Architecture Platform, ondersteund door het Creative Europe programma, lanceert de Call for ideas 2019.
Nieuws
Ken jij een interessant collectief woonproject? Breng Architectuurwijzer op de hoogte in het kader van hun onderzoek en de tentoonstelling die zij zullen brengen in het najaar van 2019.
Nieuws
De curatoren van de Oslo Architecture Triennale 2019 roepen internationale architecten, stedenbouwkundigen, activisten, auteurs, kunstenaars, onderzoekers, burgers en anderen op om aan het onderzoek van de triënnale, met als hoofdthema 'Degrowth',
Nieuws
LABO RUIMTE wil een traject Pilootprojecten Energiewijken opstarten en roept lokale beleidsmakers, de bouw- en energiesector en burgercoöperaties op om ervaringen te delen.
Nieuws
Het Team Vlaams Bouwmeester gaat opnieuw op zoek naar sterke ruimtelijke concepten en geïntegreerde onderzoeksvragen die een positief maatschappelijk verschil kunnen maken.
Nieuws
Infopunt Publieke Ruimte nodigt steden, gemeenten, ontwerpbureaus en private ontwikkelaars uit om projecten in te zenden voor het jaarlijkse praktijkboek Publieke Ruimte en de gelijknamige onderscheiding.
Nieuws
In het najaar van 2019 organiseert het Vlaams Architectuurinstituut de tweede editie van het Festival van de architectuur (F/a). Het thema ligt al vast, nu nog een goed campagnebeeld.
Nieuws
Ben jij een ontwerper of architect die maximaal 4 jaar geleden afgestudeerd is? Ben je klaar om de hoogste springplank naar een professionele, creatieve loopbaan te nemen? Dan is FORMAT iets voor jou!

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners