Oproepen en calls

Nieuws
Voor de nieuwe editie van de Auditorium lezingenreeks is Stad en Architectuur vzw op zoek naar curatoren die een programmatie kunnen uitwerken rond het thema ‘HOME – There’s no place like home’.
Nieuws
Trots op een gerealiseerde renovatie? Heel wat toekomstige verbouwers zijn benieuwd naar de aanpak van jouw architectenbureau.
Nieuws
De stad Leuven bekroont kwaliteitsvolle architectuur op haar grondgebied met de vierjaarlijkse Architectuurprijs Leuven. Dien projecten in tot 28 februari.
Nieuws
Minister Liesbeth Homans lanceert de oproep ‘Stadsvernieuwing 2019’. Met stadsvernieuwingsprojecten wil de minister de (sociale) aantrekkelijkheid, duurzaamheid en leefbaarheid van onze steden verhogen.
Nieuws
Met de Jo Crepain Prijzen bekroont NAV al sinds 2013 architect-ondernemers die professionaliteit en innovatie koppelen aan engagement voor de maatschappij en de eigen sector.
Nieuws
Een keer per jaar lanceren de Duitstalige en de Vlaamse Gemeenschap een gezamenlijke projectoproep in het kader van de culturele samenwerkingsovereenkomst.
Nieuws
Het Future Architecture Platform, ondersteund door het Creative Europe programma, lanceert de Call for ideas 2019.
Nieuws
Ken jij een interessant collectief woonproject? Breng Architectuurwijzer op de hoogte in het kader van hun onderzoek en de tentoonstelling die zij zullen brengen in het najaar van 2019.
Nieuws
De curatoren van de Oslo Architecture Triennale 2019 roepen internationale architecten, stedenbouwkundigen, activisten, auteurs, kunstenaars, onderzoekers, burgers en anderen op om aan het onderzoek van de triënnale, met als hoofdthema 'Degrowth',

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners