Prijzen

prijs voor architectuur in het kader van de Cultuurprijzen Vlaanderen 2010-2011
Activiteit
Naar aanleiding van de Dag van de Architectuur reikt minister Joke Schauvliege op zaterdag 8 oktober de Cultuurprijs Architectuur uit;  samen met de prijsuitreiking stelt het VAi het vlugschrift ‘Dierbaar is duurzaam’ voor.
Nieuws
Yves Dupont (UHasselt) wint met zijn project 'VAKhuis, A house for craftmanship' de Euregionale Architectuur Prijs 2018.
Nieuws
Het Brusselse collectief Rotor heeft de Schelling Architekturpreis 2018 gewonnen. 
Nieuws
Het Kanunnik Petrus Jozef Triest Plein (architecten de vylder vinck taillieu, i.s.m. architecten BAVO & Werkgroepen van artsen, directie, personeel en patiënten voor KARUS) behoort tot de winnaars van de Henry van de Velde Award.
Nieuws
Onder de genomineerden voor de volgende editie van de prestigieuze 'European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Award' bevinden zich opvallend veel projecten van Vlaamse en Brusselse architectenbureaus. 
Nieuws
Het boek Dom Hans van der Laan: A House for the Mind is een van de winnaars van de prestigieuze DAM Architectural Book Award en is dus een van de tien beste architectuurboeken van 2018.
Nieuws
De Prix ]pyblik[ Prijs wil voorbeeldige Brusselse publieke ruimteprojecten in de kijker zetten. Dit jaar lag de focus van de prijs op het belevingsaspect ervan.
Nieuws
De VRT lanceert De LangZullenWeLezen-trofeeën, een reeks boekenprijzen die de publieke omroep uitreikt in het kader van een leesbevorderingsactie. Stem voor het 'Architectuurboek Vlaanderen N°13.
Nieuws
De prestigieuze muziekkapel Koningin Elisabeth in Waterloo vormde het decor voor de uitreiking van de eerste Bitubel-award 'Het Dak is Bitumen'.
Nieuws
Het Nederlandse vakblad de Architect lanceert een oproep om projecten in te zenden voor de ARC18 Awards, een van de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland en Vlaanderen.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners

hier niet aan komen aub