Prijzen

prijs voor architectuur in het kader van de Cultuurprijzen Vlaanderen 2010-2011
Activiteit
Naar aanleiding van de Dag van de Architectuur reikt minister Joke Schauvliege op zaterdag 8 oktober de Cultuurprijs Architectuur uit;  samen met de prijsuitreiking stelt het VAi het vlugschrift ‘Dierbaar is duurzaam’ voor.
Nieuws
In 2019 reikt de Stichting MoRO (Stichting ter bevordering van de interactie tussen Mobiliteit en Ruimtelijke Ordening) voor de zesde maal de ’Georges Allaert prijzen’ uit.
Nieuws
Het Team Vlaams Bouwmeester lanceert een nieuwe editie van de Prijs Wivina Demeester voor excellent bouwheerschap.
Nieuws
Nog tot 5 april 2019 kan je je registreren voor de European Award for Architectural Heritage Intervention AADIPA.
Nieuws
De Provincie Oost-Vlaanderen zal dit jaar de prijs voor architectuur toekennen aan een gerealiseerd project op grondgebied van de Provincie Oost-Vlaanderen met als thema ‘Herbestemming en/of herinrichting van historisch erfgoed’.
Nieuws
Met de Jo Crepain Prijzen bekroont NAV al sinds 2013 architect-ondernemers die professionaliteit en innovatie koppelen aan engagement voor de maatschappij en de eigen sector.
Nieuws
De Europese Commissie en de Fundació Mies van der Rohe hebben vandaag de vijf finalisten aangekondigd die meedingen naar de EU-prijs voor HedendaagseArchitectuur 2019 - Mies van der Rohe Award.De vijf finalisten zijn:
Nieuws
Bureau Bas Smets heeft met zijn ontwerp voor The Mandrake hotel in Londen de Ahead Gobal Award gewonnen in de categorie ‘Landscape and Outdoor Spaces’. 
Nieuws
De stad Leuven bekroont kwaliteitsvolle architectuur op haar grondgebied met de vierjaarlijkse Architectuurprijs Leuven. Dien projecten in tot 28 februari.
Nieuws
Op 29 januari 2019 maakte Flanders DC in Bozar de 12 Henry van de Velde Gold Award Winners 19 bekend.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners