Prijzen

prijs voor architectuur in het kader van de Cultuurprijzen Vlaanderen 2010-2011
Activiteit
Naar aanleiding van de Dag van de Architectuur reikt minister Joke Schauvliege op zaterdag 8 oktober de Cultuurprijs Architectuur uit;  samen met de prijsuitreiking stelt het VAi het vlugschrift ‘Dierbaar is duurzaam’ voor.
Nieuws
De Europese Commissie en de Fundació Mies van der Rohe hebben vandaag de vijf finalisten aangekondigd die meedingen naar de EU-prijs voor HedendaagseArchitectuur 2019 - Mies van der Rohe Award.De vijf finalisten zijn:
Nieuws
Bureau Bas Smets heeft met zijn ontwerp voor The Mandrake hotel in Londen de Ahead Gobal Award gewonnen in de categorie ‘Landscape and Outdoor Spaces’. 
Nieuws
De stad Leuven bekroont kwaliteitsvolle architectuur op haar grondgebied met de vierjaarlijkse Architectuurprijs Leuven. Dien projecten in tot 28 februari.
Nieuws
Op 29 januari 2019 maakte Flanders DC in Bozar de 12 Henry van de Velde Gold Award Winners 19 bekend.
Nieuws
Met de Jo Crepain Prijzen bekroont NAV al sinds 2013 architect-ondernemers die professionaliteit en innovatie koppelen aan engagement voor de maatschappij en de eigen sector.
Nieuws
Yves Dupont (UHasselt) wint met zijn project 'VAKhuis, A house for craftmanship' de Euregionale Architectuur Prijs 2018.
Nieuws
Het Brusselse collectief Rotor heeft de Schelling Architekturpreis 2018 gewonnen. 
Nieuws
Het Kanunnik Petrus Jozef Triest Plein (architecten de vylder vinck taillieu, i.s.m. architecten BAVO & Werkgroepen van artsen, directie, personeel en patiënten voor KARUS) behoort tot de winnaars van de Henry van de Velde Award.
Nieuws
Onder de genomineerden voor de volgende editie van de prestigieuze 'European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies van der Rohe Award' bevinden zich opvallend veel projecten van Vlaamse en Brusselse architectenbureaus. 

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub