Herbestemming Kanaalsite, Wijnegem

Herbestemming Kanaalsite, Wijnegem, Wijnegem, Bogdan & Van Broeck, (c) Viktor Bentley & jan Liégeois
Herbestemming Kanaalsite, Wijnegem, Bogdan & Van Broeck, (c) Viktor Bentley & jan Liégeois

Dit project werd gepubliceerd in het Architectuurboek Vlaanderen N°12. Architectuur op maat.

Architectenbureau: 

Bogdan & Van Broeck

Ontwerpers: 

BOGDAN & VAN BROECK

Opdrachtgever: 

VERVOORDT r.e.

Straat: 

Stokerijstraat

Gemeente: 

Wijnegem

Land: 

België

Datum oplevering: 

2015

Oppervlakte: 

20 958 m²

Totale bouwkost: 

15 673 387 €, excl. BTW

Totale bouwkost per m2: 

748 €, excl. BTW

Studiebureaus: 

ingenieur Stabiliteit: Studieburo Mouton, Gent
ingenieur Technieken: BOTEC, Wommelgem
landschapsarchitect: Michel Desvigne, Parijs, FR
masterplan: Jens Aerts, Leuven

Hoofdaannemers: 

BESIX Vanhout

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub