Seppenshuis, Zoersel

Seppenshuis, awg architecten

Het Seppenshuis, gebouwd tussen de sparren op het domein van Monnikenheide, is een plek waar kleine conferenties, concerten of tentoonstellingen kunnen worden georganiseerd.

Met het Seppenshuis ontwierp b0b Van Reeth van awg, een eenvoudig volume dat vooral opvalt door de ongewone indeling en details, zoals de onrechtstreekse verlichting van de multifunctionele ruimte door een plafond uit gezandstraalde glazen panelen dat via ramen in de bovenste bouwlaag wordt verlicht. Een tussenverdieping in deze ruimte huisvest bovendien een bibliotheek, terwijl in de lange gang ernaast de vestiaire en het sanitair opgenomen zijn in een kastenwand.

Dit project werd opengesteld op de Dag van de Architectuur 2013.

Opdrachtgever: 

vzw Monnikenheide

Taal: 

Nederlands

Straat: 

Monikkendreef

Nummer: 

7

Gemeente: 

Zoersel

Land: 

België

Trefwoorden: 

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub