Bouwmeesters

Activiteit
Het Vlaams Architectuurinstituut toont de resultaten van een selectie van de BWMSTR Labels in de wandelgangen van deSingel. Wat kan je verwachten?
Activiteit
In 2015 lanceerde het collectief We kopen samen den Oudaan een oproep om de Oudaan, de Antwerpse politietoren, te kopen.
Activiteit
Van 23 februari tot 1 maart zet het team BMA de deuren van zijn kantoren wagenwijd open voor iedereen die het team graag eens wil volgen in zijn dagelijkse werk.
Boek
In de beleidsnota '2016-2020 Atypische stadbouwmeester' licht Christian Rapp zijn visie op de ruimtelijke kwaliteit toe en legt hij de ruimtelijke prioriteiten vast voor de toekomstige ontwikkeling van de stad.
Nieuws
Vorige week stelde Antwerps stadsbouwmeester Christian Rapp zijn beleidsnota ‘2016-2020 Atypische stadsbouwmeester’ voor.
Nieuws
Peter Vanden Abeele wordt de eerste stadsbouwmeester van Gent. Hij zal ook de nieuwe Kwaliteitskamer Gent voorzitten.
Krantenartikel
De bouwpromotoren hebben een punt als ze gefrustreerd zijn over lokale besturen, zegt de Vlaamse Bouwmeester. 'Sommige gemeenten zijn niet mee.'
Krantenartikel
Sinds hij in september vorig jaar aan de slag ging als nieuwe Vlaamse bouwmeester houdt architect en hoogleraar Leo Van Broeck in de media en op lezingen geregeld een pleidooi voor meer open ruimte en voor de verdichting van stad en dorp.
Activiteit
Archipel organiseert op 2 maart het debat 'Impact van een visie', over het bouwmeesterschap in Vlaanderen, met bOb Van Reeth en Leo Van Broeck.
Nieuws
Uit een zeventigtal kandidaten werden vier deskundigen met uiteenlopende profielen weerhouden.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners