Duurzaamheid

Activiteit
Op 22 april stellen Maarten Gielen en Lionel Devlieger van het architecten- en curatorscollectief Rotor het boek ‘Behind the Green Door. A Critical Look at Sustainable Architecture Through 600 Objects’ voor.
Activiteit
In deze reeks spreekt Jan Jongert (2012Architecten) op 6 december over zijn visie inzake duurzaamheid en zijn ervaringen. 
passiefhuis Lokeren © BLAF architecten, foto Stijn Bollaert
Activiteit
Lieven Nijs en Bart Vanden Driessche van het bureau BLAF architecten (Lokeren) zijn op 7 maart te gast in het Klimaatcafé op Kamp C.
Duurzaam Bouwen = Toekomstgericht Bouwen?
Activiteit
In deze reeks is op donderdag 6 september Luc Eeckhout (evr architecten) aan het woord met 'Van zero-energy-building naar zero-impact-building' in het klimaatcafé van Kamp C. 
Dag van de Architectuur op zondag 9.10.11
Activiteit
Op zondag 9 oktober 2011 organiseert het VAi voor de vijfde keer de Dag van de Architectuur.
Activiteit
Op zaterdag 8 oktober presenteerde het VAi het vlugschrift 'Dierbaar is duurzaam' . Het vlugschrift behandelt het thema culturele duurzaamheid in een aantal stellingen.
You Are Here - IABR–2018+2020–The Missing Link
Activiteit
You Are Here is het Brusselse programma van expo’s, stadsdebatten en werksessies in het kader van IABR–2018+2020–The Missing Link.
Nieuws
LABO RUIMTE wil een traject Pilootprojecten Energiewijken opstarten en roept lokale beleidsmakers, de bouw- en energiesector en burgercoöperaties op om ervaringen te delen.
Activiteit
Pulse Transitienetwerk Cultuur Jeugd Media organiseert op 23 oktober de 7e trefdag over het thema stedelijkheid en onder de titel ‘TranCity: de toekomst is steeds’. 
Nieuws
Minister van Cultuur en Jeugd Sven Gatz lanceert de energielening voor culturele- en jeugdinfrastructuur.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub