Huisvesting

Boek
Hoe kunnen we in de toekomst anders wonen? En hoe krijgen we iedereen, jong en oud, mee in dit verhaal?
Krantenartikel
De Vlaamse Confederatie Bouw is de kritiek op 'energieverslindende' alleenstaande woningen beu.
Krantenartikel
Tussen de Raamstraat en de Zuivelmarkt in Hasselt komt tegen het voorjaar van 2019 een speciaal gebouw.
Activiteit
De tentoonstelling Verkavelingsverhalen wordt hernomen in de Provinciale Bibliotheek Limburg te Hasselt van 29 oktober 2016 tot 23 april 2017.
Krantenartikel
Wonen in Vlaanderen zal nooit meer hetzelfde zijn als in 2018 het Beleidsplan Ruimte Vlaanderen van kracht wordt. Iedereen naar de steden en de kerngebieden, wordt het motto. De open ruimte en de mobiliteit moeten de winnaars worden.
Krantenartikel
In veel Europese steden worden hele nieuwe wijken opgetrokken langs het water. Wie er wil wonen, moet snel zijn, want de hoogbouw is in een mum van tijd verkocht. 'Het open uitzicht geeft een gevoel van ruimte, zelfs midden in de stad.'
Krantenartikel
Brussel Zowat 1,2 miljoen mensen in Groot-Brittannië staan op een wachtlijst voor een woning.
Krantenartikel
De huidige en de toekomstige demografische groei van het Brussels Gewest is behoorlijk indrukwekkend. In twintig jaar zullen er zo'n 200.000 inwoners bijgekomen zijn. Geen wonder dat op veel plaatsen woningen en appartementen worden gebouwd.
Activiteit
Op 29 oktober organiseert de Universiteit Hasselt een debat en boekvoorstelling in het kader van de opening van de tentoonstelling 'Verkavelingsverhalen' in de Provinciale Bibliotheek Limburg in Hasselt. 
Krantenartikel
Vergeet Het Eilandje in Antwerpen, de Oude Dokken in Gent zet de nieuwe standaard. De verwachtingen zijn hooggespannen bij de lancering van het eerste woonproject in het oude Gentse havengebied.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners