Jonge architecten

Activiteit
Zoals de naam al doet vermoeden wordt het bureau a practice, opgericht in 2011 door Cécile Chanvillard en Vincent Piroux, gekenmerkt door een praktijkgerichte aanpak.
Activiteit
Shift architecture urbanism werd in 2005 opgericht en bestaat uit Harm Timmermans (1975), Oana Radeş (1977) en Thijs van Bijsterveldt (1981).
Activiteit
Studio SNCDA werd in 2013 opgericht door Sara Noel Costa de Araujo en is gevestigd in Brussel en Luxemburg. Het bureau richt zich zowel op publieke als op private projecten en dit in binnen- en buitenland.
Activiteit
Na een geslaagd eerste seizoen, gaat de lezingenreeks Across in 2016 verder met een serie nieuwe namen.
beeld van tentoonstelling Breuckland. De voorstad ihkv de reeks projecties
Activiteit
Als afsluiting van de tentoonstelling 'Breuckland. De voorstad' organiseren het Vlaams Architectuurinstituut, deSingel en het departement Architectuur van de KU Leuven een 24-uren ontwerpworkshop voor masterstudenten en pas afgestudeerden.
Macrolot in East New York (c) Camiel Van Noten
Activiteit
Het kwalitatief huisvesten van de explosief groeiende bevolking binnen een bestaande context  is een van de grote opgaven voor de 21ste eeuw. Ook het geïntegreerd denken over productie, logistiek en groothandel binnen de stad staat op de agenda.
campagnebeeld tentoonstellingsreeks Jonge makers denkers dromers
Activiteit
Een van de doelstellingen van het VAi is de bekendmaking en positieve beeldvorming van jonge ontwerpers. In het verleden gebeurde dit reeds met verschillende projecten.
Activiteit
Op dinsdag 29 januari om 20u00 opent de derde tentoonstelling van het seizoen in de reeks Jonge makers denkers dromers. Land & zee 2070 met een debat. Bart Melort, Frederic Vandoninck, Wouter Willems (MikeViktorViktor architecten),  Prof. Dr.
beeld nav de tentoonstelling Jonge makers, denkers, dromers
Activiteit
De tendens om de psychiatrische patiënt meer bij de samenleving te betrekken, heeft gevolgen voor de zorggebouwen. Veel zorginstellingen zijn verouderd. Wat moet er gebeuren met deze historische gebouwen?
Activiteit
In januari 2012 kregen PT architecten in de reeks 'Jonge makers, denkers, dromers' van het Vlaams Architectuurinstituut de opdracht een ontwerpend onderzoek uit te werken rond hoevetypologie in het Heuvelland.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub