Kunstintegratie

Nieuws
Vierenhalf jaar na de afbraak krijgt het paviljoen van de Japanse architect Toyo Ito een nieuwe bestemming in Zeebrugge. Het kunstwerk wordt de blikvanger voor de nieuwe kantoren van ICO.
Activiteit
Op 27 april organiseren Team Vlaams Bouwmeester, Departement Cultuur en Kunstenpunt de vierde workshop in het kader van de Pilootprojecten Kunst in Opdracht: 'don't make it for a community. Create a community'.
Activiteit
Op 24 maart organiseren Team Vlaams Bouwmeester, Departement CJM en Kunstenpunt een workshop in het kader van de Pilootprojecten Kunst in Opdracht.
Krantenartikel
Het nieuwe ziekenhuis AZ Sint-Maarten op de R6 in Mechelen wordt pas eind 2018 in gebruik genomen, maar het kunstwerk op de gevels werd gisteren al voorgesteld.
Krantenartikel
De stad Brussel heeft een projectoproep ter waarde van 144.000 euro gelanceerd voor het ontwerp, de productie en de uitvoering van een origineel en duurzaam kunstwerk op het Bockstaelplein.
Krantenartikel
Acht auditoria verknopen tot een compact ­gebouw en onderdak verschaffen aan een paar praktijkruimtes en fietsberging. Dat was de opdracht voor architectuurbureau Meta op de campus Drie Eiken (Wilrijk) van de universiteit Antwerpen.
Krantenartikel
De Universiteit Antwerpen opende gisteren twee nieuwe gebouwen op campus Drie Eiken in Wilrijk. De officiële ingebruikname vormt het sluitstuk van de verschillende infrastructuurwerken van de universiteit de afgelopen jaren.
Krantenartikel
Eerst was Michaël Borremans niet geïnteresseerd, want huiverig tegenover kunst in de openbare ruimte. Nu ontwerpt hij op de site van kenniscentrum De Krook het eerste beeld uit zijn carrière.
Krantenartikel
Een bronzen beeld van drie meter hoog: dat is het kunstwerk dat Michaël Borremans plaatst bij De Krook. Het stelt vier personen in een kring voor. Ze staan letterlijk met de koppen bij mekaar.
Krantenartikel
Zeven kunstenaars zullen hun creativiteit de vrije loop laten op een funderingsmuur van het nieuwe provinciehuis in Antwerpen. In oktober verdwijnt de muur onder de grond.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub