Renovatie

Activiteit
Gelijklopend met de tentoonstelling Levensecht.
Activiteit
In het traject 'Duurzaam (ver)bouwen voor musea' kan u op 20 en 21 februari de recent ver- of gebouwde Noord-Franse musea Louvre in Lens, La Piscine in Roubaix en LAM in Villeneuve d'Ascq bezoeken.
Activiteit
Op zondag 5 mei 2019 organiseren Ik ga Bouwen & Renoveren en Zoekeenarchitect.be een nieuwe editie van De Renovatiedag. Deze openhuizendag laat Vlaanderen proeven van creatieve renovaties die vandaag de toon aangeven.
Nieuws
Trots op een gerealiseerde renovatie? Heel wat toekomstige verbouwers zijn benieuwd naar de aanpak van jouw architectenbureau.
Nieuws
Architecten kunnen zich nu inschrijven voor de Vlaamse Renovatiedag 2018, de 20ste editie van de openhuizendag voor renovaties.
Nieuws
Architecten of interieurarchitecten met een gerealiseerde renovatie in hun portfolio kunnen inschrijven tot 28 februari voor de nieuwe editie van de Vlaamse Renovatiedag op zondag 28 mei 2017.
Krantenartikel
Morgen speelt deFilharmonie het openingsconcert in de gerenoveerde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Maar in het nieuwe cultuurhuis valt veel meer te beleven dan enkel klassieke concerten.
Krantenartikel
De iconische Sky Hall in Zaventem, die tussen 1958 en 1994 dienst deed als transithal, zal in 2017 gerenoveerd worden. Welke functie de hal krijgt, is nog niet bekend, maar een cultuur- en evenementenhal behoort tot de mogelijkheden.
Krantenartikel
Kortrijk Heritage reikte haar architectuurprijs uit aan Fabriekskaai 7, een woning van 3,5 meter breed. Een voorbeeld van hoe het kan, aldus de jury.
Krantenartikel
Uit protest tegen het uitblijven van renovatiegeld van de bevoegde overheden organiseert de erfgoedvereniging Conservamus zelf een reddingsactie voor het Koninklijk Muziekconservatorium in Brussel.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub