Stationsprojecten

Krantenartikel
Kortrijk krijgt geen futuristisch 'zwevend' station. "Het nieuwe station dreigt een logge constructie in beton te worden", hekelt gewezen burgemeester Stefaan De Clerck (CD&V).
Krantenartikel
De winkeltjes in het achterste gedeelte van Antwerpen-Centraal staan al jaren leeg. Ook de ingang aan het Kievitplein wordt amper gebruikt.
Activiteit
Ter gelegenheid van de opening van het stationscomplex Via Breda en Open Monumentendag organiseert de stichting BLASt unieke rondleidingen door dit nieuwste icoon van Breda.
Activiteit
Aan de vooravond van de officiële opening van het nieuwe stationscomplex Via Breda ontvangt BLASt, i.s.m. BNA Kring West-Brabant, op 7 september de betrokken architecten en stedenbouwkundigen.
Nieuws
De regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft het richtschema voor de wijk van het Zuidstation in tweede lezing goedgekeurd. Dit document schetst de ontwikkeling van deze wijk tegen 2020 en 2030. 
Krantenartikel
De achterkant van het Aalsters station ondergaat een metamorfose. In het voorjaar van 2016 wordt de aftrap gegeven met de bouw van een nieuwe voetgangers- en fietsersdoorgang met liften.
Krantenartikel
Uniforme stationsgebouwen en minder ‘farao-allures’: dat heeft minister van Mobiliteit Jacqueline Galant voor ogen bij de modernisering van het spoor.
Krantenartikel
De onaantrekkelijke achterzijde van het station van Sint-Niklaas ondergaat een revolutionaire omwenteling, met de komst van een groot stadspark, honderden bijkomende woningen en een nieuwe scholencampus.
Krantenartikel
De vernieuwingswerken aan het station van Oostende zijn nog lang niet voorbij, maar een eerste stuk van de luifel is al klaar. Ook het eerste perron kreeg met een houten afwerking een primeur te verwerken.
Krantenartikel
De Vlaamse overheid heeft een stedenbouwkundige vergunning afgeleverd voor de aanleg van een nieuwe onderdoorgang in het station van Aalst. Via liften zal je vanaf 2018 van daaruit naar het perron kunnen gaan.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners