Landschap

Activiteit
Landschappen, de succesvolle tentoonstelling van landschapsarchitect Bas Smets door het Vlaams Architectuurinstituut en deSingel is nu in Charleroi te zien in het kader van het festival Asphalte.
(c) CC Knokke-Heist | Carlos Longueville
Activiteit
Vijf jonge ontwerpbureaus tonen nog tot 12 januari 2014 in Knokke-Heist hun visie op het kustlandschap.
beeld tentoonstelling Landschappen, BBS 183 Bordeaux 55 000 ha voor de natuur (c) Bureau Bas Smets
Activiteit
‘Landschappen’ presenteert hoe het landschapsontwerp in Vlaanderen - ”een land zonder landschap” - beslissend is geweest voor Bureau Bas Smets.
landscape and park design C.Th. Sørensen © photo e.b.archiuav
Activiteit
Aangezien Deense landschapsarchitecten een bijzondere expertise hebben en de integratie van open ruimte in de stad esthetisch benaderen, haalden we samen met het Deens Cultureel Instituut twee experten naar Antwerpen.
beeld tentoonstelling Landschappen, BBS 183 Bordeaux 55 000 ha voor de natuur (c) Bureau Bas Smets
Activiteit
In het kader van de opening van de tentoonstelling Landschappen.
Nieuws
Hoe open ruimte open houden en landbouwers als belangrijke beheerders van die open ruimte nieuwe perspectieven bieden in een verstedelijkt Vlaanderen?
Krantenartikel
De bouwpromotoren hebben een punt als ze gefrustreerd zijn over lokale besturen, zegt de Vlaamse Bouwmeester. 'Sommige gemeenten zijn niet mee.'
Krantenartikel
Projectontwikkelaars hekelen de 'achterhaalde' visie op stedenbouw bij lokale besturen. Ze zijn niet mee met de toekomst van het bouwen.
Activiteit
De tentoonstelling Verkavelingsverhalen wordt hernomen in de Provinciale Bibliotheek Limburg te Hasselt van 29 oktober 2016 tot 23 april 2017.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub