A+

Toonaangevend Belgisch tijdschrift voor architectuur, stedenbouw en design.
A+ gaat over architectuur, en alles wat daar rond hangt. A+ presenteert de nieuwste projecten van Belgische architecten in binnen- en buitenland, jonge beloftevolle bureaus, reportages en journalistieke dossiers over de hete hangijzers van de architectuur, interviews met opmerkelijke personages, essays en columns van de meest vooraanstaande architectuurcritici van het land, een overzicht van nieuwe publicaties en producten, duiding bij de belangrijkste tentoonstellingen en evenementen uit binnen- en buitenland...

A+ voert het architectuurdebat tegen een internationale achtergrond, en brengt stedenbouw, design en kunst in functie van dit debat. A+ heeft aandacht voor vernieuwende constructiemethodes, ontwerpmiddelen en duurzame technieken. Bovendien wordt in elk nummer een belangrijk project aan de hand van zijn plannen uitvoerig uit de doeken gedaan. Het krijgt op A+Plan, een poster op A1-formaat, de ruimte die het verdient.

A+ is dé referentie voor architectuur in België. Het is het meest gelezen en meest bewaarde architectuurtijdschrift. A+ wordt uitgegeven door het Informatiecentrum voor architectuur, stedenbouw en design (ICASD) en verschijnt zesmaal per jaar in twee afzonderlijke uitgaven, Nederlands en Frans. 

Taal: 

Nederlands, Frans

Geillustreerd: 

Ja

Jaar: 

2 011

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub