Lezing en congres

Activiteit
Na twee geslaagde edities in 2015 en 2016, organiseert A+ Architecture in Belgium in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut en de Faculteit Architectuur van de Universiteit Luik, in 2018 opnieuw de lezingenreeks ACROSS.
Activiteit
In de lezingenreeks Exploring Fundamentals treedt architect Paulo Providencia op 27 november in dialoog met het werk van Dom Hans van der Laan, ov
Activiteit
In de traditie van de grote internationale ideeënwedstrijden over stadsontwikkeling in Antwerpen, lanceerde de Antwerpse stadsbouwmeester begin 2017 een ideeënwedstrijd over de toekomst van Linkeroever.
Activiteit
In de lezingenreeks Wat ons bindt. Nieuwe vormen van betrokkenheid spreken drie jonge architectenbureaus over sociaal engagement in de architectuur. Eagles of Architecture sluit op 30 mei het rijtje af. 
Activiteit
Het Vlaams Architectuurinstituut organiseert in samenwerking met de Universiteit Antwerpen een lezingenreeks waarin drie jonge architectenbureaus inzoomen op verschillende hedendaagse vormen van sociaal engagement in de architectuur.
Activiteit
In de lezingenreeks Wat ons bindt. Nieuwe vormen van betrokkenheid laten we drie jonge architectenbureaus
Activiteit
Naar aanleidinig van haar jongste nummer organiseert het tijdschrift OASE op maandag 12 december een discussie met Willem Jan Neutelings (Neutelings Riedijk Architects) en Xaveer De Geyter (XDGA) over actie en reactie in architectuur .
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling MAATWERK MASSARBEIT.
Activiteit
In het kader van Battle of Ideas Europe 2016, organiseren het Future Cities Project en het Vlaams Architectuurinstituut een debat over het utopische gedachtegoed in de archi
Activiteit
Op 4 oktober start de lezingenreeks Across het schooljaar met Vincent P. Alexis. Deze jonge architect heeft sinds 2006 een multidisciplinaire carrière als curator, kunstenaar, performer, architect en docent.

Pagina's

Corporate sponsors

Retail Estates

Project sponsors

Cultural partners

hier niet aan komen aub