Lezing en congres

Activiteit
Als reflectie op de tentoonstelling COUSSÉE & GORIS architecten. Natura Naturans geven de jonge bureaus RAAMWERK en GAFPA op 19 april een lezing over hun verwantschap met de architectuur van Ralf Coussée en Klaas Goris.
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling COUSSÉE & GORIS architecten. Natura Naturans en de jarenlange samenwerking met Ralf Coussée en Klaas Goris geeft ingenieur-architect Guy Mouton op 29 maart een lezing in deSingel.
Activiteit
Na twee geslaagde edities in 2015 en 2016, organiseert A+ Architecture in Belgium in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut en de Faculteit Architectuur van de Universiteit Luik, in 2018 opnieuw de lezingenreeks ACROSS.
Activiteit
In de lezingenreeks Exploring Fundamentals treedt architect Paulo Providencia op 27 november in dialoog met het werk van Dom Hans van der Laan, ov
Activiteit
In de traditie van de grote internationale ideeënwedstrijden over stadsontwikkeling in Antwerpen, lanceerde de Antwerpse stadsbouwmeester begin 2017 een ideeënwedstrijd over de toekomst van Linkeroever.
Activiteit
In de lezingenreeks Wat ons bindt. Nieuwe vormen van betrokkenheid spreken drie jonge architectenbureaus over sociaal engagement in de architectuur. Eagles of Architecture sluit op 30 mei het rijtje af. 
Activiteit
Het Vlaams Architectuurinstituut organiseert in samenwerking met de Universiteit Antwerpen een lezingenreeks waarin drie jonge architectenbureaus inzoomen op verschillende hedendaagse vormen van sociaal engagement in de architectuur.
Activiteit
In de lezingenreeks Wat ons bindt. Nieuwe vormen van betrokkenheid laten we drie jonge architectenbureaus
Activiteit
Naar aanleidinig van haar jongste nummer organiseert het tijdschrift OASE op maandag 12 december een discussie met Willem Jan Neutelings (Neutelings Riedijk Architects) en Xaveer De Geyter (XDGA) over actie en reactie in architectuur .
Activiteit
Naar aanleiding van de tentoonstelling MAATWERK MASSARBEIT.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Project partners

Cultural partners