Verkeersinfrastructuur

Activiteit
In het Paviljoen Antwerpen Morgen aan het MAS staat een nieuwe tafel 'Over de Ring'. 31 puzzelstukjes illustreren de 31 overkappings- en leefbaarheidsprojecten die door de ontwerpteams van de zes deelzones van de Ring zijn voorgesteld.
Krantenartikel
D'Hooghe bracht iedereen, van de Antwerpse politici over de Vlaamse administraties tot de actiegroepen, met succes rond de tafel.
Tractiestations Brabo 2, Antwerpen, Van Belle & Medina
Project
Architecten Van Belle & Medina mochten voor De Lijn drie elektriciteitskabines optrekken die de nieuwe tramlijn in het noorden van Antwerpen van elektriciteit moeten voorzien.
Boek
BNA Onderzoek heeft in 2016 samen met drie gemeenten, de TU Delft, de provincie Utrecht en het ministerie van Infrastructuur en Milieu de ontwerpstudie ‘Snelweg en stad’ doorgevoerd.
Krantenartikel
De iconische Sky Hall in Zaventem, die tussen 1958 en 1994 dienst deed als transithal, zal in 2017 gerenoveerd worden. Welke functie de hal krijgt, is nog niet bekend, maar een cultuur- en evenementenhal behoort tot de mogelijkheden.
Krantenartikel
Bemiddelaar tussen alle partijen wil Antwerpse ring volledig overkappen Daarbij wordt niet afgeweken van tracé dat Vlaamse regering verkiest Actiegroepen dreigen met procedures en referendum tegen behouden van tracé Er is een nieuwe wending in het
Krantenartikel
Negen miljard euro. Zoveel zal het volgens intendant Alexander D'Hooghe kosten om de Antwerpse ring volledig te overkappen. Hij rekent op 15 tot 20 jaar vooraleer dat titanenwerk klaar is.
Krantenartikel
Het overleg van de overheid met de actiegroepen en de lokale besturen over Oosterweel heeft een belangrijk resultaat opgeleverd. Het Sint-Annabos op Linkeroever kan grotendeels behouden blijven.
Krantenartikel
Met het ingenieursbureau Laurent Ney heeft ons land een bruggenbouwer van wereldformaat in huis.
Voetgangersbrug en inrichting Verboeckhovenplein, Schaarbeek, Ney & Partners i.s.m. MSA, (c) Serge Brison
Project
De herinrichting van het Verboeckhovenplein in Schaarbeek door Ney & Partners i.s.m.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub