Musea

Activiteit
In het traject 'Duurzaam (ver)bouwen voor musea' kan u op 20 en 21 februari de recent ver- of gebouwde Noord-Franse musea Louvre in Lens, La Piscine in Roubaix en LAM in Villeneuve d'Ascq bezoeken.
Activiteit
Vanaf 16 december organiseert FARO met onder meer het VAi een reeks internationale museumbezoeken, ontmoetings-, discussie- en studiemomenten over het duurzaam (ver)bouwen van musea.
Activiteit
De inrichting en de verlichting van het museum zijn cruciaal voor de bezoekerservaring. Redenen te over om in september deel te nemen aan het driedaags congres over duurzaam verbouwen en museumtechniek.
Nieuws
De ontwerpopdracht omvat de herinrichting van de tuin rondom het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten te Antwerpen tot eerste ontvangstruimte van het museum.
Stadsmuseum Hof van Busleyden, Mechelen
Project
Dit project werd gepubliceerd in het Architectuurboek Vlaanderen N°12. Architectuur op maat.
Krantenartikel
Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten heeft meer nodig dan een dakwerker, vindt Koen Van Synghel. Er is een crisismanager nodig met een plan, zodat de musea geen probleem meer zijn maar een wervend project worden.
Nieuws
Het team BRAVOURE vertegenwoordigt België op de Biennale Architettura 2016 in Venetië.
Krantenartikel
Ooit strekte de Faïencerie Boch in La Louvière zich uit over 17 hectaren. De fabriek sloot en vandaag blijft niet meer dan 1000 m² over.
Krantenartikel
Het Belgian Beer Palace, een belevingscentrum in Brussel, zal ook impact hebben op de stad. Extra ingangen maken van de Beurs een overdekte openbare ruimte. Blikvanger wordt een dakterras.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub