Kantoren en bedrijfsgebouwen

Nieuws
Vierenhalf jaar na de afbraak krijgt het paviljoen van de Japanse architect Toyo Ito een nieuwe bestemming in Zeebrugge. Het kunstwerk wordt de blikvanger voor de nieuwe kantoren van ICO.
MAD Fashion and Design Platform, Brussel
MAD Fashion and Design Platform, Brussel, V+ i.s.m. ROTOR
Project
De vzw MAD (Mode & Design) Brussels werd in 2010 door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Stad Brussel opgericht als uithangbord voor de designers en modeontwerpers in de stad.
Krantenartikel
Na 2,5 jaar bouwen begint het provinciehuis al zijn toekomstige vorm te krijgen. En die is opvallend, met een zwenking in de bouwstructuur waardoor de muren aan één kant sterk overhellen en met de opvallende driehoekige ramen.
Krantenartikel
De leegstand in de Noordwijk kan in de komende jaren fors toenemen. De grote eigenaars in het zakendistrict verenigen zich om de monofunctionele wijk nieuw leven in te blazen.
Herman Teirlinckgebouw, Brussel, Neutelings Riedijk Architects i.s.m. CONIX RDBM Architects
Project
Op een prominente plek aan de Havenlaan in Brussel staat een nieuw kantoorgebouw van de Vlaamse overheid. Het biedt 2600 ambtenaren een werkplek volgens de principes van het nieuwe werken.
Kantoor en clubhuis De Stek, Gent, De Smet Vermeulen architecten
Project
Met De Stek, een clubhuis voor een jongerennatuurvereniging en de nieuwe kantoren voor Natuurpunt Gent bij natuurgebied De Bourgoyen in Gent, injecteert De Smet Vermeulen architecten een archetypisch, pittoresk beeld van landelijkheid in een subur
Groepswoningen KAAI37, Antwerpen
Project
META architectuurbureau, architecten de vylder vinck taillieu, noAarchitecten, OFFICE Kersten Geers David Van Severen en West8 winnen – in samenwerking met Project2 – de ontwerpwedstrijd van AG Vespa voor het zuidelijke deel van woningbouwblok Cad
Starterscentrum 't Werkpand, Waregem, OFFICE Kersten Geers David Van Severen
Project
In opdracht van de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij van West-Vlaanderen ontwierp Office Kersten Geers David Van Severen een elegante loods waar startende ondernemers hun bedrijf kunnen vestigen.
Kantoren en loods Agentschap Natuur en Bos, Hechtel-Eksel, atelier vík
Project
Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) gaf atelier vík de opdracht om een loods met kantoren te bouwen op de overgang tussen een woonwijk en een industriezone.
Krantenartikel
De Aalsterse ondernemers Leiv Hendrickx en Wouter Danckaert vormen de vroegere kantoren van Interstoom om tot een hip startersgebouw.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub