Jeugdinfrastructuur

Jeugdlokalen en kinderopvang Oude God, Mortsel, KPW Architecten
Project
Aan een dichtbebouwde verkeersas in het centrum van Mortsel, een kleine stad aan de rand van Antwerpen, bouwde KPW Architecten twee rode, houten volumes op de grens van een groen binnengebied.
Kantoor en clubhuis De Stek, Gent, De Smet Vermeulen architecten
Project
Met De Stek, een clubhuis voor een jongerennatuurvereniging en de nieuwe kantoren voor Natuurpunt Gent bij natuurgebied De Bourgoyen in Gent, injecteert De Smet Vermeulen architecten een archetypisch, pittoresk beeld van landelijkheid in een subur
Scholencampus, Beringen, osar architects
Project
De scholencampus in Beringen van osar architects biedt onderdak aan het Spectrumcollege, een scholengemeenschap van vijf midden- en bovenscholen, een basisschool en een sportcomplex. Dit programma is verspreid over een campus van elf gebouwen.
Ontmoetingsgebouw De Rhille, Diksmuide, URA Yves Malysse Kiki Verbeeck
Project
In het dorp Woumen aan de Oostkust lieten de architecten zich, bij het realiseren van een ontmoetingscentrum voor paardenliefhebbers in opdracht van Sport Vlaanderen, inspireren door banale, uit beton- en golfplaten opgetrokken schuren en stallen.
Jeugdzorgcentrum Emmaüs, Mechelen, noAarchitecten
Project
Aan een invalsweg naar het centrum van Mechelen bouwde noAarchitecten een nieuwe jeugdinstelling voor minderjarige delictplegers.
Campus National Thomas More, Antwerpen, fvww architecten en A2D architects, (c) Olmo Peeters
Project
Dit project werd gepubliceerd in het Architectuurboek Vlaanderen N°12. Architectuur op maat.
Ontmoetingscentrum Moorsel, Aalst, De Kort, Van Schaik, Van Noten, (c) Filip Dujardin
Project
Het nieuwe Trefcentrum ‘Bergsken’ was een van de drie laureaten van de Prijs Wivina De Meester voor Excellent Bouwheerschap 2014. De jury stelde het als voorbeeld voor andere kleine gemeenten in Vlaanderen.
Jeugdinstelling De Zande, Wingene, osar architecten, (c) Sven Van Baarle
Project
Dit project werd gepubliceerd in het Architectuurboek Vlaanderen N°12. Architectuur op maat.
Jeugdcultuurzone Het Bos, Antwerpen, BEL architecten
Project
Het Bos is een vervolg op Scheld’apen, een kunstenaarscollectief dat in 1998 werd opgericht in een gekraakt pand, gelegen op de voormalige industrieterreinen van Petroleum Zuid in Antwerpen.
Revalidatiecentrum De Locomotief, Ninove, URA, (c) Filip Dujardin
Project
SPEL MET GEVELS. De architecten bedachten een open huis dat toegankelijk is voor iedereen. Hun ontwerp breekt het straatbeeld van gesloten neoclassicistische gevels.

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub